Sej noben ne pravi da ne sme bit. Jaz jo recimo imam; pa to ne zaradi sonca, ker imam filing da tukaj ni bistvene razlike (v gretju zagotovo ne; bolj v moči svetlobe). Odprto na 90 stopinj jo pa imam, ker je na strehi nad njo sončna elektrarna in potem sneg hitro zdrsne dol; in če je odprta mam teh par kubikov na tleh in jih odmečem s terase; sicer bi bili na pergoli, ki je pa potem ne moreš odpreti dokler se ne stali.
Se mi pa zdi da je celotna tema zašla v smer: lamelna pergola, ker je tolk draga, ima xyz slabosti, zato so neumni tisti ki jo imajo.
Vsak način zastora ima pluse in minuse in vsakdo ima svoje preference in če se da, dejmo se vrnit na objektivna mnenje, subjektivne ocene ter upravičenost investicije naj si pa vsak sam ustvari.
Se mi pa zdi da je celotna tema zašla v smer: lamelna pergola, ker je tolk draga, ima xyz slabosti, zato so neumni tisti ki jo imajo.
Vsak način zastora ima pluse in minuse in vsakdo ima svoje preference in če se da, dejmo se vrnit na objektivna mnenje, subjektivne ocene ter upravičenost investicije naj si pa vsak sam ustvari.
Nazadnje urejeno: