Lamborghini Aventador LP700-4

zetko

Pripravnik
18. avg 2007
916
0
16
41
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Vrhunsko!
Amen.
467716-post_slo.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Tale oranžno/rdeča je tud tok huda, da bi šu kr en avto kupit in pobarvat.
cheer.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Meni pa bela bolj pali. Oranžna je premalo metalikasta za moj okus.

V glavnem, zdajle bo Superloto za milijon evrov, tako da bo ravno pasal zraven nove zidanice.
cheer.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.029
11.151
113
tistih 5 ko si je reventona kuplo, si je tudi metek v kolena poslalo :D zdaj si bodo morali še tole kupit:)

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
Citat:
Uporabnik mosseero pravi:
To pa ne. Ker Utisevalec vedno tanka za 20€, mu je vseeno, koliko porabi in koliko bencin stane.
evil.gif

To še vedno ne pomeni da je lambo za kam drugam kot pa za v vitrino, dejansko ti ga tam niti ni treba tankat. Zakaj bi imel tak avto v vitrini pa ne vem, nekako podobno kot da bi imel nagačenega medveda ali pa sliko picassota!
17758-icon_confused.gif

In seveda sedaj bodo vsi pametni kakako hud avto, peljali ga itak nikoli ne bodo, o voznih lastnosti so se pa naučili v eni od angleških avto oddaj, kjer dva penzionista in en kvazi æefur pravita skeče na račun neangleških dežel!
grin1.gif

Hoci

Fizikalc
18. avg 2007
2.546
5
38
kako ne bomo nikol vozili samo rolete bomo začel prodajat pa bomo kmal lahko mel Alter Lambo Drag Race....

sam zmenit se mormo da bo en delu samo PVC, drug Alu tretj lesene da si ne bomo hodili v zelje

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
In kje ga boš vozil?

Parkirat ga ne moreš nikamor ker je bolj šarast kot kakšen kombi (samo poglej kako štrlijo karoserijski deli).

Po naših luknjah ga nimaš kje vozit ker boš ti imel v enem tednu tržave s hrbtenco, avto pa po enem mesecu težave s podvozjem.

Po treh dneh ti ga bodo vsi sosedi popraskali s kjuči, vsi psi v soseski ti ga bodo dnevno 5x oscali, po nekaj dneh boš videl čudne tipe v črnih BMWjih ki se sumljivo vozijo naokoli tvoje hiše!

Aha ja, da ga imaš je priceless! (in zato ga 95% lastnikov kupi, enkrat na leto ga pa pelje (na prikolici) na dirkališče da se malce spuca, pa ne na vsako dirkališče ker za po kakšnem nurenbergu ga je škoda)

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
tistih 5 ko si je reventona kuplo, si je tudi metek v kolena poslalo :D zdaj si bodo morali še tole kupit:)

oni so poslal kvečjemu nalog za vplačilo akontacije na banko.... ne moremo mi reveži vedet kak to je
wink-1.gif

drugač pa Lambo kot Lambo. Noro!

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:

Mislim, da jim ne bo delalo preglavic s kupnjo tegale. Če so za reventna odšteli nekaj čez miljon bo tole mačji kašelj.

Bolj se mi poraja vprašanje koliko so lastniki Reventna jezni saj se bo zagotovo našel osebek ki bo tegale prebarval v barve reventna pa bo mel 5x cenejši avto izgled pa enak.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
In bolj uporaben tudi!
evil.gif

Sicer pa evo, en lambo ki je meni všeč, in je celo uporaben (pa še skeče pravijo prej omenjeni angleži):

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jaz ga BOM vozil....lambota po izbiri.

Nič bat....ni tako hudo pridet do njega kot si misliš. Lastnik nam nikol sam za vozit se pa da dobit bp.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.156
4.134
113
Sposodit si lambota za en krog je ravno tako kot da bi ga dal enkrat fafat najboljši kurbi! Plačaš veliko, po 5 minutah se veseljo konča in kvalitetno je ravno toliko kot če ti doma to žena naredi!
evil.gif