lambda sonda-jo krije jamstvo

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.084
6.932
113
pri taščici
Je Feštajn meril z rabljeno sondo?
Baje ima vse tehnične v Celju in okolici Feštajn čez.

To mi diši na neke zgodbice baba čula baba kazala ki so v preteklosti se govorile o okvarah avtov na Trojanah.

Nazadnje urejeno:

Samojed

el. zaščita
Osebje foruma
19. sep 2007
2.157
55
48
Osrednja Slovenija
Konec koncev ni treba sploh v prestavo dat, rešiš na dvorišču
smile-1.gif
. Resno, razlika je, in sicer zato ker na ac pri 130 mora kar nekaj konjev migat in ker jih je treba futrat, konkretno piha iz izpušne cevi. Za v leru nabit obrate na 4000 pa je dovolj par obnemoglih konjev, zato efekt vsekako ni enak.

medo10

Fizikalc
3. sep 2007
1.693
7
38
No, ne vem kakšno je lastništvo teh tehničnih. Ta je zagotovo privat, sem imel bolj v mislih AMZS, da ni čisto privat.
Zakaj je pa pri mojem avtu takšno odstopanje pa ne vem. Bomo skupaj z zaposlenimi, mogoče tudi direktorjem, še enkrat preverili te dni, odvisno od vremena.
Zagotovo pa morajo imeti vsi overjene naprave, ker so drugače verjetno kar visoke kazni. In tudi tu so jo imeli, overjeno.

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.595
480
83
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik Hondi pravi:
sonda na tehničnem ima luknjo :D
itak,zagotovo. Si že videl kakšno brez luknje?

med merilno sondo/kovinska špica z luknjicami, potem pa gumijasta cev do merilne komore v napravi - je luknja, vleče "fouš" zrak
se da stestirati tesnost, pri testu zagotoviš, da so luknjice na koncu sonde blokirane in ti izpiše graf tesnjenja od začetka sonde do komore v napravi