kvalitetno ležišče

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.352
559
113
Jaz sem naredil 6x manjši research in sem prišel do istega zaključka. Tudi tukaj gor sem že napisal, da ni to vidlo š od švice... zato tudi nisem kupil njihove vzmetnice. Že ko samo pogledaš vse oglase, ti mora vsaj malo rdeča lučka utripnit, da nekaj ne štima...

• Všeč mi je
Reactions: motofrik

Piton

Guru
11. apr 2022
1.810
-125
113
ti mora vsaj malo rdeča lučka utripnit, da nekaj ne štima...
1737892480843.png

marina

Zelenc'
27. dec 2012
12
1
3
Vedno ko vidim visoke popuste, se mi prižge alarm pa ni važno katera blagovna znamka je. Sklepam, da je osnovna cena napihnjena, ali pa je nekaj narobe z izdelkom. Mi smo že pred leti kupili Bios vzmetnice in takrat nismo dobili nobenega popusta oz se vsaj ne spomnim. Samo, spimo pa odlično in to že kaj nekaj let.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

jello

Guru
22. sep 2008
10.389
3.943
113
Vedno ko vidim visoke popuste, se mi prižge alarm pa ni važno katera blagovna znamka je. Sklepam, da je osnovna cena napihnjena, ali pa je nekaj narobe z izdelkom. Mi smo že pred leti kupili Bios vzmetnice in takrat nismo dobili nobenega popusta oz se vsaj ne spomnim. Samo, spimo pa odlično in to že kaj nekaj let.
Meni se pa vedno takrat ko mimo prinese uporabnika, ki se oglasi samo takrat ko je treba nekaj reklamirat.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.618
5.197
113
Meni se pa vedno takrat ko mimo prinese uporabnika, ki se oglasi samo takrat ko je treba nekaj reklamirat.
No ja, imamo celo mapo Pametni mobilniki in tablice na dotik, ki je zaspemana z dvema oglaševalcema kitajskega sranja, da je praktično nesmiselno vanjo pogledati, če je kaj novega, pa se noben ne sekira.

• Všeč mi je
Reactions: jendomen
še en glas za bios, top vzmetnice, cenovno sprejemljive nudijo pa precej.

• Všeč mi je
Reactions: marina

darwin

Majstr
17. avg 2007
647
421
63
Očitno tukaj res ni pravila, da če nekomu ustreza, da ustreza vsem. Nočem, da izpade, da kritiziram, ampak tudi jaz sem imel svoj čas ležišče od spalnega studia bios in sem bil nad njim precej razočaran. Na njem sem res slabo spal, kljub temu da sem bil mlajši in glede spanja mnogo manj razvajen (če je bilo treba tudi na avtobusu z "nogami za vratom") kot danes. Mogoče sem sam kriv, ker sem se pustil prepričati v, ne spomnim se več, pene ali lateks. Nisem prepričan, zagotovo pa brez vzmeti.

Trenutno imam Marsenovega, ta mi je všeč. Ko spim, spim dobro, sem se pa očitno postaral in rabim manj spanja.

Najmlajšemu smo na prehodu iz plenic kupili eno izmed klasičnih cenejših vzmetnic iz jyska, saj smo računali, da bo večkrat polulana in pobruhana (in imeli smo prav), pa sem tisto nekajkrat, ko sem zaradi bolezni spal zraven, spal presenetljivo dobro.
Prav tako imam na morju eno extra cheap shit italijansko vzmetnico, ki sem jo še zapakirano dobil zraven stanovanja in tudi na njej se dobro naspim. Prednost - ekstra lahka, kar pomeni super enostavno menjavanje rjuhe.

Mogoče bi naslednjič razmišljal tudi o ikei, saj mi je všeč možnost 100 dni testiranja.

Me pa bolj zanima tisto vprašanje, ki ga je na začetku postavil avtor.
Boxspring.
Kaj je to, ima kdo, kaj naj bi bila prednost oz. razlika visavis klasični postelji z "jogijem"?
Z vidika dizajna bi mi pasala v spalnico, ampak ne vem kaj naj bi to sploh bilo.