kvalitetno ležišče

Fusionn

Guru
5. sep 2007
2.351
558
113
Jaz sem naredil 6x manjši research in sem prišel do istega zaključka. Tudi tukaj gor sem že napisal, da ni to vidlo š od švice... zato tudi nisem kupil njihove vzmetnice. Že ko samo pogledaš vse oglase, ti mora vsaj malo rdeča lučka utripnit, da nekaj ne štima...

• Všeč mi je
Reactions: motofrik

Piton

Guru
11. apr 2022
1.810
-125
113
ti mora vsaj malo rdeča lučka utripnit, da nekaj ne štima...
1737892480843.png

marina

Zelenc'
27. dec 2012
9
1
3
Vedno ko vidim visoke popuste, se mi prižge alarm pa ni važno katera blagovna znamka je. Sklepam, da je osnovna cena napihnjena, ali pa je nekaj narobe z izdelkom. Mi smo že pred leti kupili Bios vzmetnice in takrat nismo dobili nobenega popusta oz se vsaj ne spomnim. Samo, spimo pa odlično in to že kaj nekaj let.

• Všeč mi je
Reactions: visek_izobrazbe

jello

Guru
22. sep 2008
10.388
3.941
113
Vedno ko vidim visoke popuste, se mi prižge alarm pa ni važno katera blagovna znamka je. Sklepam, da je osnovna cena napihnjena, ali pa je nekaj narobe z izdelkom. Mi smo že pred leti kupili Bios vzmetnice in takrat nismo dobili nobenega popusta oz se vsaj ne spomnim. Samo, spimo pa odlično in to že kaj nekaj let.
Meni se pa vedno takrat ko mimo prinese uporabnika, ki se oglasi samo takrat ko je treba nekaj reklamirat.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.618
5.195
113
Meni se pa vedno takrat ko mimo prinese uporabnika, ki se oglasi samo takrat ko je treba nekaj reklamirat.
No ja, imamo celo mapo Pametni mobilniki in tablice na dotik, ki je zaspemana z dvema oglaševalcema kitajskega sranja, da je praktično nesmiselno vanjo pogledati, če je kaj novega, pa se noben ne sekira.

še en glas za bios, top vzmetnice, cenovno sprejemljive nudijo pa precej.