Kvaliteta servisov

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
To so bolj interne zadeve...tko da edino ce koga poznaš na Joti al pa Holzwagnu
wink-1.gif

Nitroo

Fizikalc
27. jan 2009
507
67
28
Jaz sem s VW servisom na Porsche Bravničarjeva zadovoljen. Tudi poznam enga in vem da jih švaba jaha k norc...
Vedno vse ok, enkrat so mi ga butnl na parkplacu (šit se zgodi), takoj potelefoniral, uredil vse ... tako da soliden servis....

luka51

Guru
16. avg 2007
14.406
5.684
113
mah švaba jih tut ne jaha tak fejts da nebi bedarij delali
Sem že videl primere od porscheja ko so menjali samo zunanje zavorne ploščice notranje pa stare. Nardi mehanik to na dveh avtin in ma zastojn komplet za sebe.

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
ksz

Kolega ima avtokamero v avtu in je doma gledal posnetek... guess what, 2 zaposlena iz porsche verovškova sta šla nekam po jabolka z njegovim avtom.
smile-1.gif
Ena izmed n-prigod...

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
ah te mojstre z Verovškove smo pa še v bivšem šihtu gledali čez okno kako se furajo z avti od strank na malico

sredi zime, audi cabrio, s spuščeno streho, notri pa 4 mehaniki v kombinezonih vsi nasmejani na malico

veracoche

Fizikalc
15. nov 2012
102
44
28
Kolikor vem, se na "Porschejih" zapiše število prevoženih kilometrov na delovni nalog in servisno knjižico (če je redni servis). Vsak lahko pogleda, koliko kilometrov je bilo vmes prevoženih.

hermann

Guru
19. mar 2014
9.655
6.517
113
a misliš, da bi stranka opazila 1km viška, ker na malico so se vozili niti ne 500m stran

mr_

Guru
20. sep 2007
9.359
2.734
113
Meni so na Renaultu celo racunali kratki preizkus avta ne casti. Mogoce so Audiju amortizerje menjali in so rabili polno obremenitev.
smile-1.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
mene bi bolj skrbelo, če ne bi bilo nič več prevoženih km.
moj privatnik je še vedno šel na probno vožnjo. če je vmes skočil še po robo, me pa tudi ne moti. Vsaj vem, da je recimo v primeru menjave zavor, najprej raskiral svojo glavo
tongue-1.gif

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Imaš opravila, kjer je poskusna vožnja smiselna in druga (ki jih je večina), kjer to ni potrebno.

Glede servisov pa takole:

-Porsche Bravničarjeva - drago in slabo (menjali zavorne obloge, pozabili sčistiti/namazato vodila, ko so šle čez 5k ploščice ne eni strani je bil kriv "stil vožnje"). + vehementen odnos.

-Porsche Verovškova - drago in slabo (deli so zamujali, diagnoza je bila nepopolna, cena višja). O kulanci niso hoteli niti slišati, medtem ko je druga hiša zadevi uredila z pol manj stroška

-AC Mobil (Honda) - nisem šel ker je bil že predračun 100 eur voč kot drugje.

-AH Žibert (Honda) - solidna cena in prijeten odnos, vedno vse kot je bilo dogovorjeno, tja bi ga vozil cel čas, če mi ne bi bilo od rok

-Avto Jereb Izola (Seat, Toyota) - odlična cena (servis+pot+kosilo je bilo še vedno ceneje kot sam servis na Verovškovi), dobra storitev, prijaznost. Brez problema uredili kulanco za vztrajnik in še marsikaj drugega kar jim ne bi bilo treba

-SPC Škerjanec (Škoda) - solidna cena, dober odnos, solidno opravljeno delo, so pa enkrat tako zamudili z eno menjavo da se mi je zamerilo (pa še od rok je)

-Avtocenter Špan (Škoda) - tole sem bil pa kar presenečen, saj mi je zadeva ob poti, a sem vedno mislil da zna biti drago, a se je dosedaj izakazal kot cenovno najugodnejši servis (zadnjega pri 105.000 sem plačal recimo 145 eur). Vedno je tako kot se zmenimo, avto ti za majhno doplačilo še zunaj in znotaj očistijo...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.057
5.657
113
Verovškova je...škoda besed...jo vedno tukaj kritiziram...

Kolega je obupal nad njimi...kljub temu da vedno popravlja na kasko nikoli ni zrihtano kot bi moralo bit
bonk.gif
Plus odnos kot si ga omenil...

... Edit: pri Bravnicarjevi (vehementen... Vse vejo vse bodo... A nikoli v nulo narejeno)

Nazadnje urejeno:

Generik

Guru
14. maj 2011
3.889
1.272
113
Radomlje Lovše Toyota je OK. Me niso z ničemer navdušili, razočarali pa tudi ne.

matofill

Guru
18. sep 2008
3.695
760
113
Lovše Kranj, samo leti stran, če nisi Rockfeler, ne rečem, da so slabi , so pa diamantno dragi in radi računajo, tudi, kar sploh ne menjajo, posebej kaki ženski, ki se ne spozna.

Tej znanki, so na naslednjem servisu po 30 t km ponovno računali nove diske, pa sem bil jaz z njo in jih vprašal, na koliko pa se menjajo diski, so rekli nekje na 100 k km, sem jim dal račun prejšnjega servisa na mizo, kjer so to raču ali in rekel samo, da potem pa uveljavljamo reklamacijo, ker so bili očitno taki z hudo napako. Niso nič komplicirali samo popravili račun.

Znanka je prodala problematika Toyoto Avensis, danes je zadovoljna z Meganom.

krava

Majstr
5. sep 2007
3.666
340
83
www.kacnje.eu
Toyota in VW Lovše ... na e-pošto ne odgovarjajo. Običajno pred servisom kaj povprašam ali pa kdaj zaprosim za kakšno ponudbo pri različnih servisih. No, pri njih so že nekajkrat odpadli
bonk.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik Slovenet pravi:
Mene zanimajo predvsem naslednji:
- AC Kondor Letališka za VW
- Lovše Radomlje za Toyoto in VW
- Lovše Kranj ta Toyoto
- Toyota center BTC za Toyoto

kar se Toyote BTC tiče, imam dobre izkušnje, edino so kar dragi. za redni servis nad 200€ mi je res malo veliko. so pa odzivni in korektni, sem par dni nazaj prosil za ponudbo za prihajajoči servis, v pol ure sem imel vse lepo specificirano, kaj bi bilo potrebno narediti, edino cena je bila "v nebo". po drugi strani sem zadnjič imel nek "problem", pa so mi zastonj preverili, ali je vse ok in na koncu ugotovili, da gre zgolj za umazanijo, ki potem ruži. do sedaj so mi bile cene še nekako sprejemljive, plus dejstvo, da vozim malce bolj kompleksno vozilo (hibrida), mi pa trenutno cena še zdaleč ne ustreza in za naslednjega resno iščem drugačno, cenejšo, a vseeno kvalitetno opcijo ...

Nazadnje urejeno:

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.421
529
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Cene servisov bom preveril pred nakupom oziroma bodo del odločitve za znamko.
Cena okrog 200€ ni niti tako huda za Ljubljano. Moj zadnji servis, kjer je bil samo redni servis plus menjava koles za zimska, je bil 2014, pa me je prišel 185€. Govoriva o dizlu in izključno letenem servisu. Servis je bil delan na pooblaščencu izven LJ.