Imaš opravila, kjer je poskusna vožnja smiselna in druga (ki jih je večina), kjer to ni potrebno.
Glede servisov pa takole:
-Porsche Bravničarjeva - drago in slabo (menjali zavorne obloge, pozabili sčistiti/namazato vodila, ko so šle čez 5k ploščice ne eni strani je bil kriv "stil vožnje"). + vehementen odnos.
-Porsche Verovškova - drago in slabo (deli so zamujali, diagnoza je bila nepopolna, cena višja). O kulanci niso hoteli niti slišati, medtem ko je druga hiša zadevi uredila z pol manj stroška
-AC Mobil (Honda) - nisem šel ker je bil že predračun 100 eur voč kot drugje.
-AH Žibert (Honda) - solidna cena in prijeten odnos, vedno vse kot je bilo dogovorjeno, tja bi ga vozil cel čas, če mi ne bi bilo od rok
-Avto Jereb Izola (Seat, Toyota) - odlična cena (servis+pot+kosilo je bilo še vedno ceneje kot sam servis na Verovškovi), dobra storitev, prijaznost. Brez problema uredili kulanco za vztrajnik in še marsikaj drugega kar jim ne bi bilo treba
-SPC Škerjanec (Škoda) - solidna cena, dober odnos, solidno opravljeno delo, so pa enkrat tako zamudili z eno menjavo da se mi je zamerilo (pa še od rok je)
-Avtocenter Špan (Škoda) - tole sem bil pa kar presenečen, saj mi je zadeva ob poti, a sem vedno mislil da zna biti drago, a se je dosedaj izakazal kot cenovno najugodnejši servis (zadnjega pri 105.000 sem plačal recimo 145 eur). Vedno je tako kot se zmenimo, avto ti za majhno doplačilo še zunaj in znotaj očistijo...