Kupujem posestvo - kje naj iščem?

kotigavidi

Pripravnik
24. jun 2011
34
0
6
Lp! Predlagam da pregledate našo stavno ponudbo za ta vikend! Vsi,
ki želite z stavami zaslužiti predlagam reden obisk našega bloga.
I
zbrisano zaradi reklame. Naj se ne ponovi

Nazadnje uredil moderator:

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Si že bil na Kočni? Kaj je na Bledu takega da bi podatek kolk je do tja nekaj pomenil? Saj nisi turist.

Kaj pa ima veze podatek koliko je oddaljen od ljubljane WTF
bonk.gif

Pač povem kje je to. Če pa to avtorju kaj pomeni ali pa ne.

Sem bil na kočni, avtor pravi da ima rad naravo, tam jo je veliko
smile-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
bonk.gif

Jah... avtorju teme je pomemben, ane?

@Nigel: kakšen tunel za Poljansko dolino?
smile-1.gif

Sedaj je dostop od tam obupen... greš lahko čez Škofjo Loko ali Logatec, v obeh primerih pa si cesto deliš z lokalnimi kamikazami. Za vsako dnevno vožnjo do Ljubljane bi potreboval prekleto dober razlog, da bi se naselil tja.
smile-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.107
6.942
113
pri taščici
Parcele nisem gledal fizicno, ker sem hotel po zeljeni cesti tja priti(iz orehovice) pa sem obrnil.
Se pa prodaja podrtija. Kaj pa lahko gor postavis bi pa moral v zagorju vprasat. Sem pa ze nekaj pri znancih info iskal pa sem potem opustil(baje je stavbo celo kulturno zascitena?). Sem sam hodil 3km dalec v POS in 7 v OS in tega ne privoscim se mojim otrokom.
Lahko pa se ob priliki tja zapeljem. Vem stevilko parcele...okvirno lokacijo... Samo kaj ti bo to pomagalo.
Poklici prodajalca kot sem ga jaz, pa ti bo sam kaj povedal.

netko

Guru
25. jul 2007
6.979
2.269
113
avtohtoni znajo zavit samo nas je v teh koncih že tolk priseljencev da se je to že kar lepo niveliralo...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.387
5.662
113
Citat:
Uporabnik mojamura pravi:
Ko sem brala tvoj post sem že našla idealno parcelo zate, ampak potem sem prišla do zadnje alinee:
- ki bo še vseeno od Ljubljane oddaljena do cca 40min (avtocesta)

Bled-Lj če je AC pretočna je samo 45min......130-150km/h

Kamele0N

23. jul 2008
42.387
5.662
113
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Najbolje nekam na gorenjsko, če se mene vpraša. Je največ lepega vremena, imaš naravo..... pa ni tolk drago.

hysterical-1.gif
nikjer v SLO ne pokasiraš bolj fovšljivih sosedov......kamorkol greš na izlet z familijo (bled....bohinj....vintgar....) pokasiraš parkirnino.....tud kot domačin....ker priseljenci za domačine niso pravi domačini še po 30 letih....

Aia...pa eni še omenjate da dobiš gozd za bajto pa travnik itd.....kolk od vas ma potrdilo da je kmet? Mislm un izpit da sploh lah kmetijsko zemljo kupuješ?

doctorz

Guru
7. sep 2007
7.921
650
113
pred racunalnikom
[censored] si pameten
bonk.gif

Lahko bi vedel da rabiš za parkiranje dovolilnico, brez nje dobijo vsi kazen. Drugač je letna za občane 70% cenejša kot za ostale (stane okrog 25eur se mi zdi)

Pa gorenjci sploh nismo škrti ti povem, da sem kar veliko v LJ in nisem skoraj nikoli videl da bi kdo plačal rundo, vsak svoje plača
evil.gif

LP

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
fora je v tem, da imaš strateško lego posesti, tako da potem iz strelnih lin hiše pokrivaš okolico v vseh smereh...ostalo je manj pomembno...

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
na bledu sem plaču parkirnino samo 1x, ko sem šel tja službeno, drugač pa lepo parkiram na privat pa mi redar nič ne more...

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
na bledu sem plaču parkirnino samo 1x, ko sem šel tja službeno, drugač pa lepo parkiram na privat pa mi redar nič ne more...

Tako nekako kot v vseh civiliziranih urbanih področjih na svetu.

Tvoj point je?

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
bonk.gif

Jah... avtorju teme je pomemben, ane?

smile-1.gif

Sedaj je dostop od tam obupen... greš lahko čez Škofjo Loko ali Logatec, v obeh primerih pa si cesto deliš z lokalnimi kamikazami. Za vsako dnevno vožnjo do Ljubljane bi potreboval prekleto dober razlog, da bi se naselil tja.
smile-1.gif

Končno (po 30 letih) so pred nekaj leti začeli z gradnjo poljanske obvoznice mimo Škofje Loke. Med Trato in semaforiziranim križiščem za Škorjo Loke, za odcepom za vas Suha je že narejeno novo križišče, tam se bo za Poljansko dolino šlo levo, nato skozi tunel neposredno v dolino. Nič več ne bo vožnje skozi Šk. Loko.

Kamele0N

23. jul 2008
42.387
5.662
113
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Pa gorenjci sploh nismo škrti ti povem, da sem kar veliko v LJ in nisem skoraj nikoli videl da bi kdo plačal rundo, vsak svoje plača
evil.gif

LP

Etak če pa gorenjci k nam na obisk & šiht hodte.....
hysterical-1.gif

grenivka

Pripravnik
1. avg 2007
616
0
16
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:

smile-1.gif

smile-1.gif

Povej mi kter "polanc" je tok nor, da bi hodu čez Logatec v Lj. Naredi ovinek da je joj. Še čez vrhniko se ne splača, je dost drugih poti. So pa res skozi naselja, razen čez Šk. loko, kjer je cesta ok, pa tud gužvi se da izognit
smile-1.gif

Za vsakodnevno vožnjo v Lj je pomoje šk. loka čist ok, je pa res da ni avtoceste.
lp