Kupujem avto pa rabim pomoč

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Citat:
Uporabnik shift pravi:
skret od avta.sicer dela brez problemov samo kaj ko je za vozit tolk brezvezna.kot da ne bi bila honda

Kako to misliš, da je brezvezna za vozit?
bonk.gif

Mis

Fizikalc
1. sep 2007
2.627
0
36

Fikus no1 . ni še facelift model... malo opreme.... načeloma pa ne bi smelo bit nč narobe, preveriti pleh zadaj (blatniki) pa spodaj robovi vrat obvezno pa še nekje na prtljažniku.
Fikus no2 - čudn Ghia, nima lesa notri ampak srebrna armatura je od Trend opreme (1 nižje od Ghia), tud felge niso meni znane ne od Trend ne od Ghia, Radio 5000 bi moral bit model 6000 vsaj (CD), vsekakor sumljiv avto
Fešta no3 - sicer ni nič narobe ampak sem dost jih prevozil in 1.3 je res zelo švoh, 1.4 je much better choice, sicer pa napram Focusu mam 100x raje Focusa...
Feštica no4 - ok, ampak spet mam raje Fikusa - še neki pri Fiesti teh letnikov nimaš kam dat leve noge kadar ni na sklopki, saj nima tam "počivališča" za nogo...
Elantra no5 - me samo zanima od kerga avta je slika notranjosti, ker je na volanu Pežojev badge??
Elantra no6 - bolj opremljena, bi bla vredu, poznam samo kolega ki je vozil podobno (še usnje) pa je bil zelo zadovoljen, mislim pa da je vozil 2.0 al kero že. No sam sem precej prevozil karavanko letnik 99 pa ko sem se potem začel s Fordi vozit nisem niti pomislil več na Korejce, niti pod razno.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Citat:
Uporabnik shift pravi:
skret od avta.sicer dela brez problemov samo kaj ko je za vozit tolk brezvezna.kot da ne bi bila honda

Kako to misliš, da je brezvezna za vozit?
bonk.gif

si jo vozil kdaj?avto je kar nekaj!visok kot terenc.v ovinkih se ziba kot kanta.zavore so obupne,položaj za volanom je
bonk.gif
nos sili iz ovinka že pri rahlem pretiravanju

titov

Fizikalc
12. jun 2008
7.544
1
38
Sem jo vozil večkrat pa je bila čisto v redu, menjalnik je super. Sicer je res avto "mehek", ampak če se voziš po zjebanih cestah je pa vožnja dosti bolj udobna kot v kakšnem tršem avtu, npr. X3. Mogoče edino položaj za volan ni najboljši, če si visok.

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
sej pravim avto so poimenovali joy machine v reklami ko je prišel na cesto.daleč od tega.hoče biti kot nek terenec ali SUV in osebni avto.ni ne suv ne avto kar neki vmes