Kupujem avto pa rabim pomoč

Steve

Guru
13. avg 2007
9.963
1.845
113
pa daj nehaj no z polizdelki! tukaj se išče avto za vožnjo, ne za živcirat in iskanje novih prijateljev na servisih.
ja vem, mami ma cliota, ampak to pove glih tolko kot da je od moje babice sestra živela v avstraliji. tak da ne mi zdaj kak je tvoja mami zadovoljna

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Sam sm pred parimi meseci isku za tak dnar avto pa je v tem razredu best buy
Fiat Stilo SW JTD 115hp l.04´ glede na napisano da si želiš družinski avto z diesel agregatom ...

LP,S

Hanzi

Guru
27. jul 2007
47.695
6.715
113
pri taščici
če ti stilo ni všeč potem pa lancio iz istega "gnezda"
wink-1.gif

Sicer pa res, avtov je ko solate. vsak pa sam najbolje ve kaj mu paše. Križ je v tem da šele po nakupu ugotoviš kaj ti ne paše....

Nightcrawler

Pripravnik
22. avg 2007
196
0
16
sam ne mi francoza kupit, pa boš happy. no sej alfa je v bistvu fiat, tko da jst navijam za forda
smile-1.gif
bi pa vseen takoj mej alfo pred kerim koli francozom.

B81

22. jul 2007
36.955
10.515
113
Na tvojem mestu bi vzel bencinarja mondea 01 letnik ali 02 že dobiš, prodal oba stara avta in porabil za takojšen servis oziroma pripravo avta za vožnjo...je mondeo in focus velilka razlika, kvarita se pa oba enako
grin1.gif

Swetko

Pripravnik
24. jun 2009
307
1
18
Vectra,čeprav je stara, je kar soliden avto. Vožnja kar udobna, pa tudi ohranjena v redu. Naredil servis (vsi jermeni,vodna črpalka,olje ....). Zato jo bom obdržal. Nujno pa rabimo dva avta (izmensko delo,javnega prevoza ni...)

LP

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Glede česa pa naj bi bil Stilo problematičen?

Če je kdo v dvomih naj povpraša kakega Taxista (ni jih mal k jih vozijo) kaj je mula od avta
wink-1.gif

LP,S

din

Pripravnik
19. avg 2007
76
0
6
Še en glas za Stilota SW 1.9JTD, ga za ta denar sigurno dobiš in to lepo ohranjenega. V službi ga imamo in smo super zadovoljni z njim. V letu in pol ni bilo za enkrat še nobene omembe vredne okvare (ena varovalka mrknila). Malo sem se moral navadit na trdo podvozje, je bil v Italiji registriran kot tovorno vozilo z močnejšim podvozjem, posledično prazen zelo trd. Motor vleče super, poraba pri težki nogi pod 7L, naložiš lahko zelo dosti. Res je da ima zadek najgrši kar sem jih videl, ampak me ne moti več, je pa zato škatlasta oblika zadaj zelo koristna.

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
My 5c...

Elantro sem lani gledal, ker sem mislil, da bom potreboval večji avto. No takrat sem prebrskal cel kup forumov in same pozitivne info, tudi glede porabe. Porabo lahko sicer sam preveriš za vsak model prek spritmonitor.de - je precej več uporabnikov kot naša poraba.com pa še lažje iskanje je.

Prej je bilo nekaj kreganja okoli P206 - so kot loterija (z bolj redkimi zadetki
crazy1.gif
). HDI motorji so sicer super, ampak so vse te ''navadne'' verzije 206-tk kar pokvarljive - od malenkosti do večjih zadev, predvsem roke, ležaji,most itd. Jaz imam 1.6 bencinca, ki ima kar nekaj podvozja spremenjenega in se pozna - do sedaj nobene okvare (ki nebi bila nenavadna za 180kkm). Saj ne, da se ne da popravit okvar (se ne ponavljajo), ampak je treba nonstop po ebayu dele kupovat, ker so originalni dragi ko pes. Porabo imam pod 7l, olja ne pije, rje nikjer. Zgleda sem imel srečno roko na loteriji (tok-tok).