KUPIM LETNO VINJETO

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
A potem moram letošnjo dol vtrgat, ker po tvoje (in hanzovo) ne velja več?
bonk.gif

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.433
7.085
113
Hja če bo stara prišla 10 eur, se bo splačalo, ker je vseeno veljavna še 2 meseca.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.433
7.085
113
A nimamo pri nas samo tedenske in letne vinjete?
Mesečno so potem sehr kul!
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.328
7.085
113
pri taščici
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Hja če bo stara prišla 10 eur, se bo splačalo, ker je vseeno veljavna še 2 meseca.
ajd recimi ta primer ce je ne rabis za celo leto.
lahko pa kupis novo pa jo cez nekaj mesecev prodas po nekaj nizji ceni.

Sergio81

Fizikalc
29. jul 2007
1.651
0
36
V oblakih
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
ajd recimi ta primer ce je ne rabis za celo leto.
lahko pa kupis novo pa jo cez nekaj mesecev prodas po nekaj nizji ceni.

Verjetno z vozilom vred, ker drugače bi jo težko, če si jo pravilno nalepil (pa pustmo zdej tisto z mastno šipo ali lepljenjem po đinsu itd..)
wink-1.gif

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.328
7.085
113
pri taščici
kako so jo pa ti lepili ki jo sedaj prodajajo? Pa ne da so pol leta imeli na polici v garazi.
Sicer pa baje nwkaywei dobijo celo vinjeto dol. Bi bilo zanimivo videt ta paolstopek

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Jaz sem tudi dobil celo dol, pa je bila 'normalno' lepljena. Pri menjavi šipe so mi odrezali vinjeto s steklom ven, da pošljem na DARS, pa sem postavil tisti kos na sonce za par ur, da je bila vinjeta čisto mehka. Potem pa sem jo lepo počasi dol trgal, tam ko je razrezana sem si pomagal z nožem in je šla dol. Meni se pač ni blo škoda špilat, ker tudi če bi se mi razveljavila, bi jo poslal na DARS in zahteval novo.

Daniel

Guru
21. dec 2007
6.110
3.787
113
Hja, ti bi morda imel več sreče z zlomljenim steklom, kot smo je imeli mi, ko smo avto pustili v Ormožu in poslali na DARS vse papirje, vključno z odstranjeno vinjeto, odrezkom iz vinjete, računom in potrdilom o tem, da je bilo vozilo predano v razgradnjo, Dars pa je kratkomalo izdal zavrnilno odločbo, ker oni avta v bazi še niso našli zapisanega kot razgrajenega (ker iz Ormoža ne vozijo vsakega avta posebej na razgradnjo). Ker sem bil odsoten, smo seveda zamudili rok za pritožbo, sem pa klical na Dars, kjer mi je gospod Matjaž Žužek precej neprijazno povedal, da verjetno že nismo priložili ustreznega potrdila o razgradnji (Koliko potrdil pa sploh obstaja, ki jih izdajajo sprejemni centri???). Ker na njihovi spletni strani jasno piše, da izdajo nadomestno vinjeto šele, ko je vozilo v bazi zavedeno kot odjavljeno, sem želel izvedeti zakaj so izdali zavrnilno odločbo kljub priloženemu potrdilu in zapisanem na spletni strani, pa mi je "gospod Žužek" kratkomalo odložil slušalko. Toliko o prijaznosti Darsa...

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Da delajo tako pizdarijo zaradi 95€...
tongue-1.gif
Sicer pa sploh ne vem zakaj komplicirajo, ti jim pošlješ uničeno vinjeto in odrezek kot dokaz, da je vinjeta res tvoja. Kaj njih briga zakaj si jo trgal dol.

Me pa res zanima kakšen postopek imajo v Carglassu za prelepit vinjeto. Poznam tri, ki so jim vinjeto prelepili na novo šipo, tak da je odpadlo vso zafkravanje s DARS-om. Zato sem se ravno tudi sam spravil k prelepljenju, če njim uspe...

CLIO15

Guru
1. nov 2007
13.714
4.418
113
Carglas ti izda novo vinjeto staro pa pošljejo Darsu.

Drugače pa preden prodaš avto pač zlomiš steklo.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik CLIO15 pravi:
Carglas ti izda novo vinjeto staro pa pošljejo Darsu.

Drugače pa preden prodaš avto pač zlomiš steklo.

Vsi trije so dobili isto vinjeto gor, je serijska štimala s drugim delom folije.