Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Jaz imam Wellmann, kupljeno v Svet kuhinj, bela lak.
Ne boš verjel, lak bela je najbolj hvaležna barva za umazanijo. Se ne vidi prav nič, razen če z razdalje 20cm gledaš. Drugo pa je vsak odtenek temne barve v lak varianti. Tam se pa vidi prav vse.Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Je to kakšen novi trend v kuhinjah svetlo lakiranih, ali ne kuhate in jih imate samo za razkazovanje.
Svoj čas je elektronika bila v "klavirskem sijaju" in se temu odpovedujejo ker se vidi vsa umazanija.
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
Citat:
Uporabnik Pbutec pravi:
Je to kakšen novi trend v kuhinjah svetlo lakiranih, ali ne kuhate in jih imate samo za razkazovanje.
Svoj čas je elektronika bila v "klavirskem sijaju" in se temu odpovedujejo ker se vidi vsa umazanija.
Citat:
Uporabnik SJTV1 pravi:
Hja, poznam par manjših mizarjev (moj je recimo one man band, ima le pomočnika pri montaži), pa vsi delajo sami.
Pa tudi če naroči od nekod po meri in potem dokončno zmontira: dokler je kvaiteta na nivoju, s tem ni nič narobe.
Citat:
Uporabnik Yogi pravi:
Malo obudim eno izmed tem o kuhinji...
Torej, smo tik pred nabavo kuhinje, pa me zanima kam na Gorenjskem koncu (Kranj, Loka, Kamnik, Radovljica, Ljubljana, itd...) pogledat za kuhinjo (+jedilnico). Imate kaj izkušenj? Dobrih/slabih? Dipo sicer ne pride ravno v poštev...
Daj. Mi smo v fazi razmišljanja o planiranju zamenjave kuhinje.Citat:
Uporabnik FuriousG pravi:
A boš kupoval v trgovini, a pri mizarju? Jaz sem jo vzel pri Sevljetu in sem super zadovoljen.Lahko tud kako fotko napopam, če koga zanima.