I
Izbrisan uporabnik #15304
Meni Ikea blum vodila in panti vsakodnevno služijo že več kot 15 let.no se vidi da IKEA blum ni isti BLUM.
Meni Ikea blum vodila in panti vsakodnevno služijo že več kot 15 let.no se vidi da IKEA blum ni isti BLUM.
In koliko slabša je torej v tvojem primeru ikea od dipota?Koliko let imaš, ne pomeni prav nič. Napiši, koliko otrok imaš, ki dnevno testirajo vse elemente v kuhinji na načine, ki niso predvideni.
Če bi živel sam, bi mi zdržala najcenejša kuhinja iz dipota 20let.
Koliko let imaš, ne pomeni prav nič. Napiši, koliko otrok imaš, ki dnevno testirajo vse elemente v kuhinji na načine, ki niso predvideni.
Če bi živel sam, bi mi zdržala najcenejša kuhinja iz dipota 20let.
To je pa tvoj problem, če ne znaš vzgajat otrok. Jest nisem v otroštvu ama ene stvari uničil v hiši, je ravno zadnjič debata tekla o tem. In ja, Ikeina kuhinja mi služi še šest let, ni enega vidnega znaka uporabe. Znanec kupil nekaj v Momaxu, svetloba leta za mojo v vseh pogledih. Sestra Dieter Knoll za preveč denarja v Lesnini, ji je žal, ker je bila prejšnja Ikeina boljše kvalitete, pa skoraj pol bi ji ostalo. Ni tukaj potrebne debate par strani, matematika je enostavna..pri Ikeini kuhinji dobiš največ za dan denar, tako kot pri telefonih dobič več pri Huaweiju oz. trenutno Xiaomiju kot pri Samsungu. Najbolj pametni so pa itak vedno tisti, kateri zadeve niso probali.
Od Ikea mi je šel vodilo za viseči element (Blum vodilo).
Zdej pa ne najdem računa od kuhinje izpred 8 let.
Ima kdo izkušnje koliko to komplicirajo glede garancije?
Daj primer zakaj Ikea ni sn+inonim za vsaj nadpovprečno kvaliteto ?
Ikea niso vrhunske so pa odlične za tak denar in na zalogi in sestaviš si, kot te je volja, materiale, osnove......