Moja kuhinja pač ne more biti na U. Sem se nekaj matrala, da bi naredila otok, pa je bilo vse skupaj tako prisiljeno in neuporabno, da je groza. Res v mojem primeru je to optimalno.
Pri pečici je meni bolj kot to, da se mi vrata zapeljejo ven ko pečico odprem pomembno to, da je pirolitična.
Ploščo bom vzela tako, ki ima 3 robove fasatirane, sprednjega pa zaščitenega z inoxom. Ter pomembo je še to, da je 4x indukcijska. Velikost same plošče, mislim, da bo dovolj 60 cm itak pa firma, pri kateri mislim vzeti vso belo tehniko mima širšega formata, pa da bi bila 4x induk. Razen če do spomladi še kaj ne dajo ven, potem bom razmislila tudi v tej smeri.
Jaz tudi imam poleg korita pomivalni stroj, se pravi desno od visoke omare. Potem pa imam pod koritom v spodnjem predalu koš za smeti. Mislim, da bom pri košu uporabila tisto avtomatiko, da lahko z nogo odpreš koš. Ima morda kdo to. To zadevo ima ena moja kolegica in ne more prehvalit, sam bi rada še kakšno mnenje slišala.
Kar se pa delovnega pulta tiče se mi zdi, da ga je pri meni ogromno. Mogoče res ni ene ogromne površine a imamo podobno sedaj doma in ni nobenega problema. Pač kakor si navajen.