Kuhanje mule, jeza, ipd.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
Aha, iz naveličanosti nad njegovimi provokacijami si ga torej pustila? Pa je diablo izvedel.
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
cry12bpy.gif

no pa pojdimo nazaj h temi, ja priznala sm, priznam, da se zna še vedno kdaj zgodit, da zakuham kakšno trmo (ženska pač
rolleyes-1.gif
pa lahko tut povem, da se trudim človeku takoj povedat, če mi kaj ne paše, ker vem, da trmarjenje nikamor ne pelje, kvečjemu lahko vse skupi še poslabša.

Gatto

Guru
19. jul 2007
18.747
896
113
tu in tam
tih bod, to vse paše v kontekst..ste pa nekateri zadrti..
uf-1.gif

jah no , nekatere punce so že po defoltu trmice..kar poglejte Sandrco..pa jo bo minil, garant
grims-1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
delno sem "najhujša" sporočila izbrisala in takole sedaj to izgleda, meni grozno
uf-1.gif
je pa na strani uporabnikov, ali raje vidite da so teme take, po možnosti s pol manj sporočili (ker le-ta letijo v kanto) ali boste vseno malo manj off-ov delal.
in od tega sporočila dalje prosim brez pritožb javno, če ima kdorkoli čez mene za povedat, naj mi to pove privat, pa razrešimo stvar, tema pa naj lepo vodi naprej glede kuhanja mule, jeza, pa še kakšno stvar se tudi lahko najde zraven.

p.s. bananje pa ni ravno v mojem interesu, razen če so res dobri razlogi za to.

Nazadnje urejeno:

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
cry12bpy.gif

no pa pojdimo nazaj h temi, ja priznala sm, priznam, da se zna še vedno kdaj zgodit, da zakuham kakšno trmo (ženska pač
rolleyes-1.gif
pa lahko tut povem, da se trudim človeku takoj povedat, če mi kaj ne paše, ker vem, da trmarjenje nikamor ne pelje, kvečjemu lahko vse skupi še poslabša.

no in ravno to je narobe. ker ve samo rečete to smo pač ženske in s tem vam je vse dovoljeno. če bi pa tipi varal in bi rekl to smo pa pač tipi, bi pa norele kot da ste iz polja ušle.

hotle ste enakopravnost, pa se še tko obnašite

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
pa si se zopet usmeril samo v del odgovora, napisala sm tudi, da se trudim, da tega nebi počela, magari preštejem do 10, se vprašam, a je to prava reakcija, ugotovim da ni in po 2 minutah se da vse rešit.

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
logično da se ne bom zapičil v tisto kar je ok, ampak tisto kar me moti. in to je šlo na vse ženske in ne samo nate. sej jz tut nism popoln in še nobenga nism ugriznu, če mi je utemeljeno povedal kaj ga moti pri meni. samo kaj ko se dogaja da npr kej rečem ženski, s čimer hočem izboljšan najin odnos, pa dobim tako kontro nazaj da ji pol rečm pozabi in adijo.
bonk.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Lej, včas se človek lahko postav na glavo, a naj se še tako trudi, druga stran (pa nej bo baba al tip) tega pač ne razume (ali noče razumet) in si tvoje dobronamerno dejanje razlaga kot provokacijo oz. "napad". Nastopi tipičen občutek ogroženosti (ker se svoje napake še kako zaveda, ampak je noče priznati), sledijo frustracije in že letijo strele vsepovprek.
In kaj sedaj? Nič! Pri nekaterih ljudeh je pač včasih bolje, da se ugrizneš v jezik in si modro tiho (tihavodabregovedere.press).

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
9.999
1.440
113
KSZ

Držanje mule dečvam prekleto paše, ker v tistem trenutku se zavedajo, da svojega ljubljenega držijo v neki "mat" poziciji. Fantje pa veselo skačejo okoli ter jih kličejo s posebnimi imeni, da bi le lahko ugodili svojemu dekletu.

Razumem do neke mere, če tip res nekaj naredi narobe, ajde malo trmice mora biti, zna biti simpatično, narediš tisti korak, se opravičiš, razložiš zadevo, itd. Seveda v to vključujem tudi pogovori.
Da mi pa po vsem tem zopet začne z istimi forami, isti trenutek vstanem ter grem. Vse ima svoje meje, da bi pa razbijal glavo ter se sekiral zaradi svoje napake, po tem ko sem jo priznal, mi pa na misel ne pade.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Ta fora z nič ni narobe, je meni tlak dviglna do kraja. Še dobro da sem mel tolk samokontrole da nism popenil do konca. V začetku veze sem se še nekaj sekiral, pa prosu in opravičeval. Po dveh letih jo lepo pustim na miru, se bo že pomirla. V tem času spijem pivo, dve, tri do takrat je pa že mirna.

Nazadnje urejeno:

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Mam tako srečo (ali pa tudi ne), da moram popit kr dost alkohola, da se mi kaj pozna.
Včasih morda kaj sitnari, samo se je že navadla
wink-1.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Mam tako srečo (ali pa tudi ne), da moram popit kr dost alkohola, da se mi kaj pozna.
Včasih morda kaj sitnari, samo se je že navadla
wink-1.gif

pejt ti mal dohtarjem...
da se ne boš potem znašel kje v idriji na tistem hribčku kjer je stara bivša italianska vojašnica
grims-1.gif