KTM kolesa?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Sem klicala naokrog ja, imeli so samo enega za ful visoke.
frown-1.gif
Bila sem tudi v City Parku, samo je pravo razočaranje ko vidiš kaj prodajajo tam - oprema cenena, še prodajalec sam mi je rekel, da nimajo nič posebaj kvalitetnega. Šla sem v Bauerja - dotično kolo imajo, oprema top, bajk res hud, se zaljubiš na prvi pogled .... žal pa tam ni popustov oz. neka malenkost. Dajo mi ga za jurčka.

Je bil pa to res pameten nakup s tvoje strani - za ta denar ne dobiš nič boljšega.
smile-1.gif
Sam pazit ga bo treba.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Hja pizdarija ne, malo si pozna deklica, ta akcija že laufa sigurno mesec dni (-30%), akcija -50% nad 1500 pa laufa komaj kak dober teden 10 dni...Pokliči v Hervis Maribor, bil sem prejšnji teden tam pa je bilo koles ko dreka...

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Mislim pa da so tudi Corrateci dobra izbira cena/kvaliteta, sem bil prejšnji teden v Mariboru pri tej firmi sem hodil nekaj kupovat =>

http://www.sportniksi.com/kolesa-in-oprema/kolesa/treking-kolesa/treking-kolesa.html

in mi je rekla da se lahko zmeniš za -15% na bilo kak model, pomojem če bi tja prišla z gotovino in bila fulll zagreta takoj za nakup bi dobila -20%. Poglej če ti je kaj všeč...

http://www.sportniksi.com/kole...-lady-2011.html

Ta ni slab za tak denar pa še XT ima spredaj in zadaj pa če ga res dobiš za -15 ali celo -20% rabata je super nakup. Odvisno pač kako ti je všeč... Lp

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Če že dajaš gor oglas daj mogoče tudi malo bolj konkretne podatke torej točen model, letnik modela itd... A je kaj interesa, kličejo kaj? Lp

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
ksz
Po probavanju in razmišljanju sem se odločla za KTM gorca, ker sem ugotovila da mi pozicija na športnih bajkih bolj odgovarja kot treking varjante. itak ni neke velike razlike v hitrosti, vsaj tam do 40 km/h kot se jaz vozim.
Včeri sem se vozila in je top, samo gume mi niso najbolj všeč. Po sredini sicer majo profil, ob strani so čist gladke kar pomeni, da bajk na neravnih površinah zadaj pleše, pa na kakšne nižje robnike treba sprednjo gumo zapeljat skoraj pod pravim kotom, sicer si hitro na tleh. Si bom mogla ene kramparce omislit, ker tele mi sploh ne ležijo. Na slajdkah se npr. počutim velik bolj stabilno in varno kot na teh. :S

Mam pa tele gume:

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
No srce, malo bi bilo fajn da bi napisala kater model imaš, kje si kupila ter koliko si dala ter koliko rabata si iztržila
wink-1.gif

netko

Guru
25. jul 2007
6.955
2.250
113
kolo kot tako nima modela saj je bil omejena serija narejena za kupca AMD. Okvir Bianchi ostalo kot je navedeno leto izdelave mislim da 2009 reklamne aktivnosti so bile skozi 2010 in rezultati na koncu 2010, podeljeni 2011 na začetku tako da je prišel do mene pred 5 meseci. Usedel sem se gor probal ampak se nekako nisem mogel odlepiti od mojega fišerja, zdaj sem pa itak specialko kupil

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
36
Murgle
ne me veseli trajbat okol kolesa z 23 kilami pa polnimi gumami sem si že pred časom kupu kolo za 82 evrov neki sem pa tja pa si dam še torbo čez rame pa take fore...

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Kolk imaš pa gume napumpane? Ker če so trde k kamen te bo razmetavalo. Jaz sem imel tele race king na prejšnjem pa so bile čist ok pa se nisem vozil po mestu z njim.

alexx_

nekaj v tem stilu
11. maj 2007
4.237
45
48
jaz si bom tud nek treking bajk nabavil, sem zacetnik. kaksni predlogi?

kolk mora bit visina okvirja, visok sem 1.78m?

ForeignBreed

Pripravnik
17. avg 2007
712
0
16
Bačka Palanka
Poleg tvoje višine je važna tudi dolžina tvojih nog in rok. Če ne boš prej sprobal, znaš imeti kasneje probleme s hrbtom...
Pojdi v specializirano prodajalno, kjer te bodo pravilno zmerili (ne kakšen Hervis, kjer ti bo porilnil prvi bicikl, ki je v vrsti), potem si pa zapomni velikost glede na model in kupi tam kjer je ceneje...