Krvavo piščančje meso ?

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Ne vem, sem samo jaz tako aklih, vendar zadnje čase ne znam več kupiti perutnine, ki ne bi bila znotraj polna zaostale krvi, včasih pa še polomljena.
Me moti, pa povejte, če sem edini.
 

zgrabljenec

Fizikalc
4. sep 2007
1.524
0
36
MS ali LJ
Kje pa kupuješ meso?
grims-1.gif
 

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Saj sem vedel, da bo to prvo vprašanje. Spar, Tuš, Mercator ... , v glavnem vakuumsko pakirano od različnih.
 

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
baje, da se to dogaja pri mesu, ki je enkrat že bilo zamrznjeno in odmrznjeno.
 

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
In potem zres od krvi crno nagravzno meso? Yuck, zato se jaz ogibam raznih bedrc in podobnih zadev.
 

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Se ti pac zagravza, pa se okus ni tak kot bi moral bit. Zakaj bi konzumiral, ce ti ni treba?
 

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Ja, enkrat se mi je to zgodilo -kupila sem pa bedrca {kračke} v nekem paketu -akcijskem {le zakaj je bil v akciji?
rolleyes-1.gif
} in kosti so bile zlomljene.. Nisem mogla verjet da prou vidm, glede krvi pa nism bla 100% ampak mislim, da ni bilo tega. {To je bilo še, ko sem jedla piščančka}

Meso je najboljše kupovat kar pri mesarju, ne pa v raznih paketkih sumljivega porekla...
 

Kara_Demz

Pripravnik
7. avg 2007
506
0
16
Nič v akciji, ampak od perutnine ptuj do nekaj privat proizvajalcev piščančevine, vakuumsko pakirano. Kot da vsepovsod
uporabljajo elektriko (ne vem, samo ugibam! ).
Mislim, da že najmanj od poletja sem nisem kupil normalnega piščančjega mesa
13.gif
.