jah... men se zdi, da je zadnje čase čedalje več naročil - eno tavleko pa na pol... tud midva greva dostikrat na tavelko na pol...
1. ker se ne nabašeš, da te pol še eno uro vse tišči
2. ker si lahko pol brez težav privošiš še sladico
3. ker "prišparaš" nekaj € (v primeru da ne ješ sladice)
zanč sm pojedel tamalo v azurju, pa sem bil kar pošteno sit...
to je ista fora, k tista k so pri kafetu hotel vodo računat...
moj predlog - naj začnejo delat manjše pice, ker folk se mi zdi, da ne poje več tok, oz. jih čedalje več pušča kakšen kos na talarju.
ne vem, kaj fora, da delajo pice k gledajo 5cm čez taler, potem jo pa dobi v 70% 1/4 nazaj? Robe je pa gor glih tok k če bi mela normalen premer... 10x raje imam manjšo pico, pa bolj okusno, kot pa podplat s 4 rezinami šunke in redkim sirom gor...