Ker vidim blamažo demokracije..... takole med tem časom v Ukrainskem parlamentu:
Ali opazite varuhe demokracije ?
Ali opazite varuhe demokracije ?
Nazadnje urejeno:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Aja, si govoril z njo? A ne nisi. Samo dvomiš v vir.
Daj še kdaj po dvomi v russia today, globalresearch.ru ipd "zanesljivim" virom.
Čudno se ti pa ne zdi, da ženska na oko oceni, da gre za iste izstrelke?
Zanimivo tudi, da so naci demonstrante in vojake zdravili skupaj. Človek bi pomislil, da bi znalo priti do kakega konflikta, če bi bilo to res, očitno ni panike?
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Katere države so za ostre sankcije Rusiji?
Citat:
Uporabnik titov pravi:
@dodaske, zakaj propagandna fora?
Nihče ni omenil ukrajinskih oligarhov, kot možnih spodbujevalcev kaosa. Ta varianta se mi zdi prevej bolj verjetna. Ukrajinec v oddaji je mislim, da poslal jasno sporočilo glede tega. Tisti PM, ki ga omenjaš je verjetno del tega kroga.
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Dimsi je bednik, ni vreden komentarja.
eazy, kako prevelike igre za oligarhe?
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik titov pravi:
@dodaske, zakaj propagandna fora?
Nihče ni omenil ukrajinskih oligarhov, kot možnih spodbujevalcev kaosa. Ta varianta se mi zdi prevej bolj verjetna. Ukrajinec v oddaji je mislim, da poslal jasno sporočilo glede tega. Tisti PM, ki ga omenjaš je verjetno del tega kroga.
To niso prevelike igrice za oligarhe, tukaj zadaj stojijo drzave. Dve zagotovo, vse druge pa posredno.
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:vsa zadeva okol Krima in poraz propagandne vojne Rusije.....nekako resetira zadevo v očeh državljanov zahoda...Samo spomnimo se RT-ja....Tudi jaz nekaj časa nisem razumel kaj naj bi pomenilo...Tale tarča je meni odprla oči....Pred našimi očmi...je Rusija postala(tako tudi v tarči) v bistvu druga ZDA.
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:
odlično tarča pa to mislim.... .je kdo opazil Dimsija? Je kdo opazil s kakšnimi je poskušal? ...koga kle(na alterju) ni bilo nekaj časa...kod bi nekatere tukaj bral. ...drugače pa kot sem zgoraj rekel...poraz za Rusijo...in kot je eden rekel...zafrustriran ostanek Ukrajine na Ruski zahodni meji(novi)...ah ja....slovane se da med seboj skregat hitrejem kot bi rekel keks....ajajaj
Citat:
Uporabnik eazy pravi:
Citat:
Uporabnik dodaske pravi:vsa zadeva okol Krima in poraz propagandne vojne Rusije.....nekako resetira zadevo v očeh državljanov zahoda...Samo spomnimo se RT-ja....Tudi jaz nekaj časa nisem razumel kaj naj bi pomenilo...Tale tarča je meni odprla oči....Pred našimi očmi...je Rusija postala(tako tudi v tarči) v bistvu druga ZDA.
in kako tocno prides do taksnega nebulozenga zakljucka?Rusija je tukaj iz zelo slabe situacije za sebe izvlekla najvec in se vec lahko potegne iz te zadeve... Sedaj bo Kerryu&Co. zapiral vrata dokler mu ne kompenzirajo zgubljeno in to bodo placali Ukrajinci, posredno pa vsi Evropejci.
ZDA so spet nategnile EU ampak lahko svoj poraz vsaj delno kompenzirajo. Tukaj so najkrajso potegnili Ukrajinci in potem Evropejci.
Citat:
Uporabnik titov pravi:
Ah, tak plot je ZF, slučajno je tako izpadlo.
Dejansko nihče zaenkrat ni nič pridobil.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Kaj pa so Švabi počeli v Rusiji, npr. 3000km od Berlina?