Križarska vojska v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Citat:
Uporabnik kravakonj pravi:
Ne razumem, zakaj primerjate Ukrajino in Slovenijo. Pri Ukrajini gre za vprašanje, ali se bo država obrnila proti Rusiji ali proti EU.

Pri nas pa gre, kot vam je pojasnil Matey, za vojno med Slovenci in koaliciji Ciganov in muslijev.

Daj me citiraj, da vidim, kje sem pojasnil, da gre pri nas za vojno med Slovenci in koalicijo Ciganov in muslimanov
roza.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.130
11.217
113
Citat:
Ne razumem, zakaj primerjate Ukrajino in Slovenijo. Pri Ukrajini gre za vprašanje, ali se bo država obrnila proti Rusiji ali proti EU.

Pri nas pa gre, kot vam je pojasnil Matey, za vojno med Slovenci in koaliciji Ciganov in muslijev.

spet napačno.

Gre za nestrinjanje z državo in delovanjem le te..torej protivladne demonstracije. Vsebina je v tem trenutku popolnoma nepomebna.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
OFF: Kaj ko bi si vidva našla sobo? Kondome vama jaz plačam. - prepucavata se v vsaki temi

Soba s kravakonjem me ne mika niti malo, hvala vseeno. "Prepucavava" se pa zato, ker je tip tako brihten, da mu že škoduje in ob obračanju mojih besed pač ne mislim ostati tiho.

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:

spet napačno.

Gre za nestrinjanje z državo in delovanjem le te..torej protivladne demonstracije. Vsebina je v tem trenutku popolnoma nepomebna.
Povod za trenutne proteste je bilo sprejetje zakona proti demonstracijam. Prvotni protesti pa so bili t.i. Euromaidan:
https://en.wikipedia.org/wiki/Euromaidan
Citat:
The Euromaidan (Ukrainian: Євромайдан, literally "Eurosquare")[nb 5] is a wave of ongoing demonstrations and civil unrest in Ukraine, which began on the night of 21 November 2013 with very large public protests demanding closer European integration. The scope of the protests has since evolved, with many calls for the resignation of President Yanukovych and his government.[

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Ja - protesti so se začeli zaradi EU-ja (natančneje zato, ker je Janukovič prekinil pogajanja z EU).

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ukrajinci se lahko smejijo nasim forumom in tarnanjem v gostilni in se delati najvecjega reveza kot je znacilno za hlapcevski narod. vidi se po sluzbah kaj je to hlapcevstvo, kjer folk za minimalca dela toliko kot 10 let nazaj trije skupaj pa ne upa pisniti. vidi se po forumu kjer se je lazje smejati drugemu kot pri sebi pocistiti.
sramota. ko se poziva na ulice, nihce ne pride ali pa pridejo upokojenci z ragljami in piscalkami?!
bonk.gif

tepst se znajo in UPAJO pa samo se po gostilnah in na vaskih veselicah pod vplivom tabelega oz. drugih substanc. telim ljudjem je dejansko za cestitat, ker nosijo glavo na prodaj in se ne prodajo. pa vecina je treznih, kar za slovence ne morem reci.

dodaske

Pripravnik
18. apr 2013
928
0
16
Citat:
Uporabnik ggg pravi:
ukrajinci se lahko smejijo nasim forumom in tarnanjem v gostilni in se delati najvecjega reveza kot je znacilno za hlapcevski narod. vidi se po sluzbah kaj je to hlapcevstvo, kjer folk za minimalca dela toliko kot 10 let nazaj trije skupaj pa ne upa pisniti. vidi se po forumu kjer se je lazje smejati drugemu kot pri sebi pocistiti.
sramota. ko se poziva na ulice, nihce ne pride ali pa pridejo upokojenci z ragljami in piscalkami?!
bonk.gif

tepst se znajo in UPAJO pa samo se po gostilnah in na vaskih veselicah pod vplivom tabelega oz. drugih substanc. telim ljudjem je dejansko za cestitat, ker nosijo glavo na prodaj in se ne prodajo. pa vecina je treznih, kar za slovence ne morem reci.

aplauz.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.166
16.433
113
Citat:
Uporabnik 9999 pravi:
Matey a teb je musli fotr da si tok proti njimi?

Od kje ti ta zgrešena ideja? Da sem proti njim namreč? Fotr je ateist, ti se pa raje sklanjat nauči namesto, da ti gredo bedarije po glavi in tipkovnici.

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Se nekaj!

Tale slika je lahko zgled vsem veram sveta. Ukrajinski pravoslavci in grski katoliki so takole stopili med vojake in protestnike, nosijo svoje glave naprodaj samo zato, ker bi radi po mirni poti resili tole sranje!!! Nad glavami jim letijo molotovke, granitne kocke in se marsikatero sranje! Kaksna duhovna podpora krizarjem in podobne bedarije! Res me razkuri taksna nerazgledanost! Ja, za zgled so nam rimskim katolikom ker smo polni besedicenja, ko gre zares pa krademo in stisnemo rep med noge tako kot vsi ostali!

motoristic

Fizikalc
18. avg 2007
1.320
21
38
Ljubljana
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
GrkoKatoliki so naši!

Če so vaši, zakaj se potem križajo po pravoslavno (s tremi prsti, čelo+trebuh+desno+levo oz. opposite lopata, levo, desno)?

Sprašujem, ker ne poznam teh verskih zablod
evil.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.