Križarska vojska v Ukrajini

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

jest5

Guru
18. avg 2007
26.133
-8.786
113
Ti res ne dojameš ane.
Kakršnokoli predrkavanje v času OI bi pustilo madež na le teh. Tega Rusi nočejo.
Kaj bo po koncu OI pa ne ve nihče. Lahko Putin pokaže fakiča, lahko gre v akcijo ali pa nekej vmes.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.369
7.062
113
Te OI so itak že bolj ko ne farsa. Vreme jim je pošteno zagodlo, marsimatera disciplina je zaradi tega trpela.

Se pa rusi trudijo, to jim je za priznat
smile-1.gif

kravakonj

Fizikalc
30. okt 2012
5.215
0
36
Citat:
Opposition leaders say President Yanukovych, whose whereabouts are unknown, must stand down immediately.

They have called for elections by 25 May - not by the end of December as envisaged in Friday's peace deal.

Despite the EU-mediated agreement signed on Friday, thousands of people have remained on the streets of Kiev.
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-26299670

Kot piše na CNN, pa ob morebitni zmagi opozicije obstaja nevarnost nemirov na vzhodu Ukrajine in morebitne odcepitev avtonomne republike, ki leži na Krimskem polotoku (kjer je večina prebivalstva ruskega) - v tem primeru bi Rusi najverjetneje posredovali, saj se je podobna zgodba zgodila v Gruziji.

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.369
7.062
113
To pa verjamem ja, oz vidim kot edini realni scenarij. Ne pa neko klanje ruskih vojakov sredi kijeva, dajte no.

Hm...decembra...a me ni killa okaral, ko sem včeraj govoril o decembru? Boš moral tudi bbc opozorit na napako, killa.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
To pa verjamem ja, oz vidim kot edini realni scenarij. Ne pa neko klanje ruskih vojakov sredi kijeva, dajte no.

Hm...decembra...a me ni killa okaral, ko sem včeraj govoril o decembru? Boš moral tudi bbc opozorit na napako, killa.

DO decembra. DO

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Rosenthal pravi:
There are protests against Yanukovych by the anti-Russia opposition.

The pro-European opposition is made up of three political parties:

-The "Fatherland", led by the oligarch and former Prime Minister Yulia Tymoshenko (serving a prison sentence following her convictions for embezzlement).

-The party of former boxing world champion Vitali Klitschko.

- The 'Nazi' party (Svoboda), led by Oleh Tyahnybok.

>>These parliamentary parties have the support of:
A Nazi splinter group (Congress of Ukrainian Nationalists) which is Zionist and which was part of NATO's Operation Gladio.

There is an alliance between the Obama administration and the Nazis.

'Ukrainian Nazis' include Paula Dobriansky who served as Under Secretary of State for Democracy (sic) during the George W. Bush administration.

a jaz to prav razumem...naci grupa, ki je sionistična???? to nekako ne gre skupaj...

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.369
7.062
113
Euromaidan PR ‏@EuromaidanPR · 7m
#Poland has sent a military plane to pick up critically wounded activists for treatment in #Krakow - pravda |PR News #Ukraine #Euromaidan

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.369
7.062
113
With reports that Yanukovych has fled Ukraine, parliament frees Tymoshenko and makes Turchynov acting prime minister.

Očitno je res spisdil.

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
janukoviæa bi slovenske brezjajæne ovce najbrž izvolile za dosmrtnega predsednika 'bez ograničenja trajanja mandata'

cvinga

Fizikalc
10. feb 2014
1.830
1
36
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
janukoviæa bi slovenske brezjajæne ovce najbrž izvolile za dosmrtnega predsednika 'bez ograničenja trajanja mandata'
evil.gif

Nazadnje uredil moderator:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.369
7.062
113
Lepo so ga stisnili ja, vprašanje zdaj kaj bo, on zavrača trenutno "oblast"

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.369
7.062
113
Lol

Euromaidan PR ‏@EuromaidanPR · 2m
false alarm about shooting at #Euromaidan, many apologies. All is calm. |PR News

Kaj mam sploh ta twitter odprt, sam krš.

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.436
3.825
113
davorinm.wordpress.com
Me zanima kaj bodo sedaj protestniki, ko so jim izpolnili želje. Ali imajo plane za naprej, ali so imeli samo plane kako demonstrirat? Bodo sli sedaj vzhodni Ukrajinci na ulico?

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.