Prosiš, če ti lahko iz zaloge prodajo kak kozarec kristaliziranega. Videli se bosta 2 niansi barve na polovici kozarca kot neke vrste usedlina.kako prepoznat v kazterem je cukr ko probaš na stojnici recimo?
Prosiš, če ti lahko iz zaloge prodajo kak kozarec kristaliziranega. Videli se bosta 2 niansi barve na polovici kozarca kot neke vrste usedlina.kako prepoznat v kazterem je cukr ko probaš na stojnici recimo?
Samo po okusu... Druge variante ni. Tudi z napravami, prvic zazna, da je iz cukra med, ce pa das se 1x cebelam ta med, da naredijo spet med, pa naprave ne zaznajo vec... Ampak okus se pa ne spremeni... Se vedno ima okus po cukru.
Ta ima certifikat. Moj medar ga prodaja tudi na ljubljanski tržnici tržnici, ampak sedaj ima najbrž regijske probleme. Prodajajo ga pa tudi v trgovini KraševkaKje kupiti odličen in preverjen gozdni med v Ljubljani?