Kreganje na žurkah

madam_orange

Pripravnik
25. jul 2007
388
0
16
oranžna cona
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kakšne punce so to? Neko zaupanje pa spoštovanje osebne svobode mora biti.

Pri meni samo, priden bodi pa sms mi pošlji, ko prideš domov. Sem priden pa ji vmes še kaj pošljem, da ne izpade, da ni v mislih.
grin1.gif

Pr nama je čist isto, prov to:"Priden bot pa sms pošli ko prideš domov." Pa mogoče kak sms umes. Butasto pa mi je da bi tisti, ki je takrat doma od naju, neki klical. Kaj naj se pogovarjava: "Kako se mate? Kaj počnete? Ali kdo ni prišel ki je rekel da bo? Katero pijačo po vrsti že piješ?
13.gif
"...itak veš da je šov žurat in veš kaj počne, naprimer da ga pije, to kdo je prišel in kdo ni mi bo pa itak drug dan povedal...
Al pa najbolj butasto mi je ko kdaj koga kliče bejba ali tip in pol ta ki kliče začne s kakšnimi: "Pogovarjaj se z mano, ker mi je dolgčas."
13.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik madam_orange pravi:

...itak veš da je šov žurat in veš kaj počne, naprimer da ga pije...

...in podzavestno (ali tudi zavestno) išče eno seksapilno s katero se lahko še malo bolj pozabava... to se dogaja, samo da si ženske zatiskate oči pred tem
grims-1.gif

Mogoče ne najde vsakič take, samo po desetih žurkah pa ti že pade taka v naročje prej al slej, za katero pa partner itak izve šele ko gresta narazen
smirk-1.gif

Tako se ta svet vrti, kot pri tipih tako tudi pri ženskah.

ON topic: jao, poznam take scene ja ko se je kj držala na žurki, jaaaaao - hvalabogu da je zgodovina
n022.gif

Nazadnje urejeno:

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Torej, Spirit... Potem praviš, da si ti v zvezi samo toliko dolgo, dokler ne greš samostojno brez babe na deseti žur?
grin1.gif
Potem pa jovo na novo.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
klemen_je je tvoj alternick al kako? Si se prejle malo zatipkal in hitro brisal odgovor in ga še 1x napisal kot anamarija...c c c c c, to se vse vidi veš
10.gif

Še odgovor: ne jst pa ne delam tega
tongue-1.gif

Anamarija

Pripravnik
23. jul 2007
799
0
16
38
Ne, ne. Malček sem se zatipkala. Vedno pozabim na tipko odjava/prijava. Nisem edina, ki uporablja ta čurunalnik.

Glede odgovora pa: Big hug
roza.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Aja sori za obtožbo, se posipam s pepelom
wink-1.gif

@Goran_82: aja?!?! pa ja ne takrat v Kanegri
hysterical-1.gif

Nazadnje urejeno:

mp_63

Pripravnik
30. jul 2007
480
0
16
Z duhom povsod...
Citat:
Uporabnik kavboj pravi:
Lahko ti povem iz lastnih izkušenj. Bivša je bla taka, da ko smo mel fešto in sem se mel jaz supr, je začela z nekimi bednimi igricami. Me je kr začela ignorirat, začela težit da kakšni prjatlci preveč posvečam pozornosti (ljubosumnost takoj če sem se sam kej pohecu z osebo ženskega spola), sledilo je seveda kujanje... To je blo sam zarad tega, ker ni bla v centru moje pozornosti, kar je normalno, saj so na žuru tud ostali s katerimi se pogovarjaš in zabavaš.

Hm, kako poznano
uf-1.gif

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik Anamarija pravi:
Me je vse minil, ja
evil.gif

Jah če sem pa jedel pokvarjene gobe tisti dan... sami ste si krivi, kaj ste me pa gledali kot kako atrakcijo sredi new yorka.

madam_orange

Pripravnik
25. jul 2007
388
0
16
oranžna cona
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
Citat:
Uporabnik madam_orange pravi:
...itak veš da je šov žurat in veš kaj počne, naprimer da ga pije...

...in podzavestno (ali tudi zavestno) išče eno seksapilno s katero se lahko še malo bolj pozabava...

hehe...No evo Spirit, tukaj pa se najini razmišljanji razlikujeta.
smile-1.gif
Jaz nikoli ne razmišljam na tak način. Da bi se med tem, ko ga on žura obremenjevala še s tem al je pogledu eno drugo, pa a se je šov pol z njo mogoče še zabavat...ma raj te živce vložim v učenje matematike, ki mi gre na bruhanje, kot pa to. Bojo vsaj pametno uporabljeni. Ne vem, mogoče je slabo da sem tak flegmatik, mogoče bi clo kdo reku da sem naivna, povem pa ti, da mi je v življenju veliko lažje kot nekomu, ki se doma trese ko z dragijem nista v telesnem kontaktu. Če pa se ti zdi, da te tvoj vara naprimer, pa se doma skos treseš, pol pa je bolše da sploh nimaš partnerja in si lepo miren!
Se mi zdi, da se večina parov razide ravno zato, ker je eden živčen, al pa clo oba, pride do nezaupanja, kreganja in je vsega konc.
Če si zaupaš, si veliko mirnejši, maš se kul, ne kregaš se za brez veze in pomoje v taki vezi pol nimaš potrebe po tem, da ko greš s frendi vn pecaš drugo. Pomoje, tist ki gre brez svoje vn pecat druge doma nima pošlihtan in mu neki manjka.

Spirit nism ti hotla nč naprej metat al pa kej, sam tvoj citat mi je ravno prav prišel.
roza.gif

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Ravno včeraj je imela bejba od prjatla rojsten dan. Seveda je povabla tud eno frendico in njenega modelčka, ki skoraj vedno naredita sceno in tudi tokrat sta jo. Jasno, da je bejbiki od pratla zamorilo, ker sta unedva bukseljna vsa mulasta odšla z žurke (začuda skupaj). No, jaz sem jo kar hitro potolažil in ji povedal kaj si mislim. Torej, če se prideš nekam zabavat, sploh če je to rojstni dan ali kakšen drug "poseben" dan za nekoga, pol ne bod tele in se obnašej in če ne zaradi sebe, vsaj zaradi drugih pusti svoje komplekse doma. Koga klinc brigajo tvoji bedasti (priznajte, večinoma to tudi so - folk se piči zaradi največjih neumnosti) problemi. Če si sam tak retard, da se ne znaš zabavat, res ni treba, da drugim kvariš veselje. A je to tako težko? Če si pa manično posesivna oseba ali se ne znaš družit z drugimi ljudmi, raje ostani doma in se baši s čokolado pa glej Titanik 346472-ič. Ok, podobno z rahlimi modifikacijami velja tudi za moške, ne bom rekel, da so zmerej samo ženske vsega krive. Torej, jaz takega folka enostavno ne vabim na fešte. Ko jih hebe.

Nazadnje urejeno:

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:Pri meni samo, priden bodi pa sms mi pošlji, ko prideš domov. Sem priden pa ji vmes še kaj pošljem, da ne izpade, da ni v mislih.
grin1.gif

zmaga.gif

Jst ne štekam tega mulanja. Sama se nikol ne mulam. Dostkrat se sicer umaknem mal stran, ker mi včasih vse dopizdi ali pa če sem ful koma ali utrujena
redface-1.gif

To, da ima pa nekdo rojstni dan in se njegova bejba začne mulat, ker se ji ne posveča 100% oz. ker ona ni v središču pozornosti, mi je pa direkt za samomor
bonk.gif

eh....sej bodo odrasle.

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
Citat:
Uporabnik Fiatista pravi:
Seveda je povabla tud eno frendico in njenega modelčka, ki skoraj vedno naredita sceno in tudi tokrat sta jo.

kva, a vi to profesionalne animatorje najemate al kaj?
grin1.gif

boskosi

Fizikalc
4. sep 2007
1.423
1
38
Citat:
Uporabnik Ares pravi:
Citat:
Uporabnik Fiatista pravi:
Seveda je povabla tud eno frendico in njenega modelčka, ki skoraj vedno naredita sceno in tudi tokrat sta jo.

kva, a vi to profesionalne animatorje najemate al kaj?
grin1.gif

če rabite kamermana povejte
evil.gif

Ares

kamikaza
19. jul 2007
4.622
0
36
sam da ne bo preveč ponovitev, ker pol se ga bom konkretno preveč nacedil
grin1.gif