ne vem zakaj bi jaz karkoli za njegovo plačo. to veš ti. ne vem zakaj bi užival v tem, tudi to veš ti. sicer pa, a nimaš ti ene firme? maš več moči da to urediš kot jaz.Si kaj storil na tem, da njegova plača ni bila zgolj podpovprečna? Nisi, na podlagi načina tvojega razmišljanja sklepam, da celo uživaš v tem, da so naši zaposleni podpovprečno plačani. Tipični slovenc ! Sram te naj bo. Ker si sam v greznici, z največjim užitkom druge tunkaš zraven vanjo, da nebi morda bil sam v njej ali kako.
Bajto postavit in to z normalno delavsko plačo, kot smo jih imeli v "tistih prekletih rdečih časih", je bil podvig. Danes, ko smo v "modernih časih ko se nam menda cedita med in mleko", je pa zadeva še za nekaj potenc težja, saj je večina zaposlenih na minimalnih plačah. Se strinjaš?
Grrr !
se pa vseeno cedita med in mleko, če/ko imaš enkrat urejeno prebivališče. vsaj jaz mam tak filing oz meni in našim nič ne manjka, kvečjemu obratno.
vmes pa še bajto gradit ane. mava čist drugačne poglede kaj je to "delat 2 šihta" alpa popoldne kdaj kakšno stvar oddelat. jaz popoldne kakšno stvar še naredim, ni vsak mesec, ni veliko. je pa popoldne in nepovezano z šihtom. delam pa ne 2 šihtov.Valhalla
A se splača prepričevati maminega sinčka da se popoldne da se Jurja zaslužiti mesečno?
Vsak šiptar ki je lani ovce pasel in mi danes pride na bajto z ajmerjem orodja ima 15+ € /h.
Zdaj naj pa cappy te ure pomnoži s tistimi ki jih imajo zdravniki (med 300 in 400), odsteje službenih 174 pa bo videl koliko se lahko zasluži. Naj še doda nekaj 100 evrov ki jih nisi zapravil za fitnes karto, kavice in koncerte, pa če nimaš jurja.mesefno v.zepu si nesposoben. Ne pa 300. Lepo te prosim. 300 imajo nekateri za vikend.
še enkrat preberi kaj sem napisal, nekaj pač ni štimalo. sedaj ko je razložil da je dobil "projekt managerja" poceni (zidarja) pa celo ekipo zidarjev (obe strani familije) je drugače. prej je pač predstavil drugače ali pa sem si le jaz drugače predstavljal kar je on napisal.
še enkrat: nisem fouš samo vsakemu ki karkoli napiše na netu pa tudi ne vrjamem na prvo.