Kranjčani

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.826
113
Evo, po nekaj časa sem bil spet v Kranju, pa vidim, da je kultura ostala ista.
Za mm je falilo, da nisem dobil ženske v rit, ko sem ustavil na prehodu za pešce. Sem pozabil, da to v Kranju se ne dela. Pa pešca sem porinil kakšnega pol metra naprej, ker sem videl, da ji ne zneslo in sem šel malce naprej, sicer bi jo imel v riti.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Pa pešca sem porinil kakšnega pol metra naprej, ker sem videl, da ji ne zneslo in sem šel malce naprej, sicer bi jo imel v riti.
To se zajebavaš, ane?

Namesto da bi s svojo 1,5 tonsko kocko železja zavaroval pešca pred nepozornim voznikom, si ti raje ogrozil pešca kot da bi imel zadaj uničen odbijač?
crazy1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
včeraj ko smo šli v stožice, je en junak s kranjsko registracijo mimo kolone in potem čez tiste robnike, ki ločujejo pase v kolono...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Moj nasvet bi bil tak: nikar ne hodi v Kranj, ali pa se pelji z mestnim avtobusom. Preprosto, kajne?

Zakaj tko pišem? Ker si napisal, da si bil PONOVNO v Kranju in se ni NIČ spremenilo od tvojega zadnjega obiska. Ne vem pa, kaj naj potem njaz apišem o stanju v Ljubljani, ker NIHČE ne ustavlja pred prehodom za pešce. Razen enga smotanga kranjčana ...

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
včeraj ko smo šli v stožice, je en junak s kranjsko registracijo mimo kolone in potem čez tiste robnike, ki ločujejo pase v kolono...

Čudno ane, ampak jest mam na avtu LJ tablico, sem pa iz KR. Kolega ma pa KP, pa je tud iz KR. Mogoče mu je pa pri R črtica dol padla ?
evil.gif

Kako je to mogoče???

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik sad pravi:

Evo, po nekaj časa odprem avtomobilistični del alterja, pa vidim da so jamranja še zmeraj ista...

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
se ti ne zdi, da pretiravaš? jez sem zadnje pol leta enkrat tedensko v kranju, pa se mi zdi, da je enak šmorn, kot v LJ, rush hour..

Benady

Fizikalc
20. jul 2007
6.825
1
38
No roko na srce, v SLO so pešci še kar v dobri meri enakovredni udeleženci v prometu.

Zapelji se malo do Srbije, tam se ob vsakem prečkanju ceste dobesedno borijo za življenje...lahko stojiš NA prehodu ob pločniku pa ti živ bog ne bo ustavil...pešce rešuje edino semafor...po svoje taka ureditev ni slaba, promet bolje teče
smile-1.gif

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Pesci pri nas so itak obupni....se vlecejo kot megla cez proklet prehod...zarad tega pa stoji pol Lj ob uri.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik sass pravi:
se ti ne zdi, da pretiravaš? jez sem zadnje pol leta enkrat tedensko v kranju, pa se mi zdi, da je enak šmorn, kot v LJ, rush hour..

Isti k, sam u KR če se le da še vsi meglenka upalijo
grin1.gif

sass

Guru
1. sep 2007
5.233
869
113
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
No roko na srce, v SLO so pešci še kar v dobri meri enakovredni udeleženci v prometu.

Zapelji se malo do Srbije, tam se ob vsakem prečkanju ceste dobesedno borijo za življenje...lahko stojiš NA prehodu ob pločniku pa ti živ bog ne bo ustavil...pešce rešuje edino semafor...po svoje taka ureditev ni slaba, promet bolje teče
smile-1.gif
pojdi kdaj na nizozemsko: stal sem na prehodu (ne pred), pa mi nihče ni ustavil. tam gre hierarhija takole:
kolesar > avto >> pešec
smile-1.gif

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.826
113
Citat:
Uporabnik Benady pravi:

smile-1.gif
Ja, itak. Pejt še malo bolj vzhodno, recimo v Irak ali Afganistan. Tam lahko par civilistov z uzijem pobiješ, pa si džek. Samo to še ne pomeni, da je to prav. Zgleduj se po boljših, ne pa slabših.

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.826
113
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Pa pešca sem porinil kakšnega pol metra naprej, ker sem videl, da ji ne zneslo in sem šel malce naprej, sicer bi jo imel v riti.
To se zajebavaš, ane?

Namesto da bi s svojo 1,5 tonsko kocko železja zavaroval pešca pred nepozornim voznikom, si ti raje ogrozil pešca kot da bi imel zadaj uničen odbijač?
crazy1.gif
Nč bat, je tudi pešec videl za kaj gre in je šel tudi on stran.

Je pa babnca imela še čas nekaj pizdit se name.
cheer.gif
Vsaj tako je zgledalo v vzvratnem ogledalu.

sad

Guru
24. avg 2007
21.192
9.826
113
Citat:
Uporabnik noker pravi:
Moj nasvet bi bil tak: nikar ne hodi v Kranj, ali pa se pelji z mestnim avtobusom. Preprosto, kajne?
Se ga že držim in sem najraje v svoji vukojebini. Ampak včasih je pa treba it tudi v civilizacijo
grims-1.gif
, pol pa takle...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.388
5.664
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
To je brez veze, skoraj vsi šoferji smo šlampasti, bi pa rekel , če bi bili v ZDA tam je pa drugače, pa ne po filmih gledati.

Včasih sem bil (službeno) dost na cesti pa moram rečt da vici o Kranjčanih zares držijo
bonk.gif

kwa

Fizikalc
8. avg 2007
1.088
0
36
Citat:
Je pa babnca imela še čas nekaj pizdit se name.
jest sem enkrat dobil babo v rit...je prebledela, sploh ni znala iz auta pridet...ko sva videla da nič ni, je pa začela pičkart zakaj se je kolona ustavila na prehodu za pešce...
bonk.gif

P.S. če se na prvi uč nič ne vidi, ni rečeno da je vse OK....jest mam nosilce polomljene, zdej se pa nimam komu žalit...
frown-1.gif

WhiteCell

Fizikalc
18. avg 2007
1.930
1
38
42
Kranj
Obišči stran
Citat:
Uporabnik sad pravi:
Za mm je falilo, da nisem dobil ženske v rit, ko sem ustavil na prehodu za pešce. Sem pozabil, da to v Kranju se ne dela. Pa pešca sem porinil kakšnega pol metra naprej, ker sem videl, da ji ne zneslo in sem šel malce naprej, sicer bi jo imel v riti.

haha tako je...še vedno smo isti...kje se mi ljubi vsakega klinca čakat na prehodu za peščce....

men se pa čudno zdi k v LJ vsak K+++ skače na cesto kot da je on iz pleha...

ma j****te peščce...

O naletih v rit pa rajši nebi...zanč dobil v LJ enga ljubljančana... sicer se skoraj ni nič poznalo (malo opraskan odbijač), ampak francoz odpelje naprej kot da se ni nič zgodilo

Lej v Kranju se folk zaveda k bosta pešec in avto skup počila...bo bolelo peščca...

v LJ se folk obnaša obratno
crazy1.gif

Nazadnje urejeno: