Kozmus v penzijo

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Tvoj zadnji stavek je dokaz, da je homo sapiens zrel za odstrel. Človek, ne takih nebuloz nabijat, no!

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
52.957
6.987
113
potem pa ti povej, kako lahko nekdo 20 let "trdo dela" potem pa to vse vrže vstran?

Jaz se z določenimi hobiji ukvarjem le par let, pa ne vem, če bi lahko kateremu rekel "adijo" s tako lahkoto.

franci

Fizikalc
19. jul 2007
1.797
1
38
49
LJ
Pomoje je model SIT 'kešpičk' na raznih športnih zvezah, ki kasirajo mastne vsote, pa še modrujejo naokoli. Štekaš?

In ja, Kozmus je CAR. Vrž ti un kladu 80+m. Jaz sem ga vrgel dobrih 25. Ne poznam pač tehnike.

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Stvar, ki bi šla meni najbolj na jetra je to, da država pobere več davka od nagrad, kot jih potem milostno da, meni bi se utrgalo

guardy

Guru
3. avg 2007
8.486
1.051
113
Obišči stran
Citat:
Uporabnik prjatu pravi:
Stvar, ki bi šla meni najbolj na jetra je to, da država pobere več davka od nagrad, kot jih potem milostno da, meni bi se utrgalo

Zakaj že? Isto je pri plačah, igre na srečo,....

pač je država požrešna.

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Ja, samo pri moji plači se potem nihče ne spreneveda in slika z mano, ko me milostno "nagradi" z v bistvu mojimi sredstvi

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
potem pa ti povej, kako lahko nekdo 20 let "trdo dela" potem pa to vse vrže vstran?

Jaz se z določenimi hobiji ukvarjem le par let, pa ne vem, če bi lahko kateremu rekel "adijo" s tako lahkoto.

Hobi?? Vrhunski šport je zate hobi??Vidm da se nikoli nisi resno ukvarjal z športom.

Veš kakšen je tale hobi:

Vsak dan samo: spanje, prehranjevanje točno na minuto in samo trening. In tako vsak dan, leto za leto. Verjemi mi da to je pol na koncu že "bolano". Težko zdržiš 10+ let v takem tempu.

Slej ali prej ne gre več, zmanjka motivov oz dosežeš vse in ni motiva. Pač tako se je odločil, ali bi rad Kozmus še kje drugje uspel oz enostavno ve da ta zadnji cilj ki si ga je zbral (rekord) ne bo dosegljiv oziroma lepše treba še tak preskok narediti da je ocenil da ne bo mogoče. J. ga ni prvi ne zadnji..

Glede špekulacij o izsiljevanju in denarju ne bom nič rekel, ker tos amo on ve kolk je resnice na tem. Vsekakor je pa na njegovo žalost prvak v taki atletski disciplini, ki je na žalost pol k. vredna in jo še na metingih ne j. 5%. K bi vsja kopje metal
grin1.gif

+slovenski narod: ko nekdo neha na vrhuncu ni uredu, ko mu pa en let ne bo šlo se bo pa spet govorilo, k. takrat bi mogu nehat
bonk.gif

To da je pa taka štala v medijih okol tega je itak bedarija, krivi so pa seveda naši sposobni novinarji
bonk.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik CupraR pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:

Hobi?? Vrhunski šport je zate hobi??Vidm da se nikoli nisi resno ukvarjal z športom.

Veš kakšen je tale hobi:

Vsak dan samo: spanje, prehranjevanje točno na minuto in samo trening. In tako vsak dan, leto za leto. Verjemi mi da to je pol na koncu že "bolano". Težko zdržiš 10+ let v takem tempu.

Slej ali prej ne gre več, zmanjka motivov oz dosežeš vse in ni motiva. Pač tako se je odločil, ali bi rad Kozmus še kje drugje uspel oz enostavno ve da ta zadnji cilj ki si ga je zbral (rekord) ne bo dosegljiv oziroma lepše treba še tak preskok narediti da je ocenil da ne bo mogoče. J. ga ni prvi ne zadnji..

Glede špekulacij o izsiljevanju in denarju ne bom nič rekel, ker tos amo on ve kolk je resnice na tem. Vsekakor je pa na njegovo žalost prvak v taki atletski disciplini, ki je na žalost pol k. vredna in jo še na metingih ne j. 5%. K bi vsja kopje metal
grin1.gif

+slovenski narod: ko nekdo neha na vrhuncu ni uredu, ko mu pa en let ne bo šlo se bo pa spet govorilo, k. takrat bi mogu nehat
bonk.gif

To da je pa taka štala v medijih okol tega je itak bedarija, krivi so pa seveda naši sposobni novinarji
bonk.gif

problem meta kladiva ni ugled, ker je verjetno najbolj tehnično zahtevna metalna atletska disciplina, ampak ker se je organizatorji mitingov otepajo kot hudič križa, ker zjebe travo..

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Vsekakor to sm pozabil napisat, hvala, vendar povejte pošteno, kdo ga je gledal dokler ni Kozmus začel razturat??

Jst vem da sm vedno rad disk gledal, kopje, za kladivo mi je bilo pa čist vseeno. Pa pošteno rečeno sploh ne vem zakaj.

Žal je mal "leva" disciplina in roko na srce zelo ozek krog držav katere tudi tu nastopajo (veča li manj ruski blok). Sveda to ne pomeni, vsaj zame ne da sonjegove medalje manj vredne, samo svetovni mediji pa že kr tako razmišljajo.

luka51

Guru
16. avg 2007
14.411
5.685
113
bajut ma to vezo da je [censored] ki nima kaj za pokazat v živlenju razn bedarij in vleče 100k+ penzije na leto.
na drugi strani ej pa olimpijski zmagovalec in svetovni prvak itd....

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik luka51 pravi:
bajut ma to vezo da je [censored] ki nima kaj za pokazat v živlenju razn bedarij in vleče 100k+ penzije na leto.
na drugi strani ej pa olimpijski zmagovalec in svetovni prvak itd....

Ti pa nisi najbolj zrel a ne?!
bonk.gif
Bajuk ti lahko svoj življenjepis pokaže, pa boš videl v kakih uglednih ustanovah je delal in dobival nagradein pokojnino si je zaslužil!!! Kozmus pa kaj je če je olimpijski zmagovalec? Kaj ima poleg tega za pokazat? Nič! Tisto medaljo in to je to! V življenju je potrebno delat, da kaj dosežeš in športniki bi se mogli zavedat, da pri določeni starosti pač ni več možno dosegat stvari na visoki ravni in potem začnejo kok so naredili za državo s temi medaljami!
Po moje pa itak samo izsiljuje sedaj išče dobro pozicijo za napad!

hooger

Fizikalc
5. sep 2007
1.984
17
38
Bled
v športih krogih pa se velikokrat pojavijo tudi teorije, ki so sicer težko dokazljive, so pa možne.
čisto možno je, da antidopinška komisija ujame tekmovalca in mu da možnost za prekinitev kariere. Zadeva je seveda težko dokazljiva, je pa sigurno možna. Je pa to vse skupaj samo moja teorija.
smile-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
no je pa možna. Je pa res da se je neverjetno hitro pogreznil v zemljo. Čudno je predvsem to da njigov trener in psihoterapevt, med katerimi je bila zelo ozka komunikacija v tem primeru nista vedela prav nič o njegovih načrtih.