Kotiček (forum)za alter starše

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.415
3.805
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sem za zaprti del, ker se že v tej temi oglašajo člani, katerih komentarjev ne rabim brati, kaj šele da bi se javno "norca" delali po drugih forumih iz mene oziroma moje družine.

To je stvar foruma in moderatorjev kdo se bo lahko norca tam delal. Še zmeraj se mi zdi čista neumnost postavit zaprti forum tako za ostale uporabnike kot lastnike tega foruma.

Sicer pa tudi v podforumu prosti čas ni nekega spama, ne vem od kje taki strah.
crazy1.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Sem za zaprti del, ker se že v tej temi oglašajo člani, katerih komentarjev ne rabim brati, kaj šele da bi se javno "norca" delali po drugih forumih iz mene oziroma moje družine.
Za začetek bi bilo dovolj, če se dostop prepreči Mx-u in žajfi - ostalim bi se prepovedi dajala po potrebi.

logistik

MODERALTER 2007
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
7.521
5
38
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:

Strah je od več. Vsaki spamer, če pride do odprtja foruma bo samo 1x napisal tam mako neumnost. Tudi sam se bom potrudil, da bo ta kotiček brez spama in neumestnih komentarjev s strani naših spam članov.