Citat:
Uporabnik Floki pravi:
...pa me kar zmrazi ko vidim koliko otrok in ljudi drsa pol obaje pa kopne.
Citat:
Uporabnik Mont pravi:
Na tipkovnici sta "j" in "l" blizu. Tako da jaz berem: "pol obale pa kopne"
Citat:
Uporabnik ishtar007 pravi:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Ti kaj prebereš kaj napišeš? Mi ni jasno, kaj si hotel povedati s tem, da je pol obaje kopne?!
Citat:
Uporabnik erikson pravi:
Po do sedaj zbranih obvestilih je znano, da so v bajer padli sprehajalci, ki so peš prečkali Koseški bajer in sicer 53-letni moški, ki je hodil spredaj in 28-letna ženska s komaj dve leti starim otrokom. Ženska je po poročanju oddaje 24UR pred tem za las preprečila, da bi v vodo padel tudi voziček z bojda komaj 3-mesečnim dojenčkom.
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Ti kaj prebereš kaj napišeš? Mi ni jasno, kaj si hotel povedati s tem, da je pol obaje kopne?!
Pol obale sem mislil da meter ali dva od roba jezera ni bilo ledu pa nekateri so zelo blizu drsali. A ti misliš da sem na sneg mislil
Vseeno si napisal neumnost! A ne veš, da na npr. blejskem jezeru ko zaledeni z motornimi žagami žagajo led ob obali, da preprečijo deformacije?Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Citat:
Citat:
Uporabnik Floki pravi:
Pol obale sem mislil da meter ali dva od roba jezera ni bilo ledu pa nekateri so zelo blizu drsali. A ti misliš da sem na sneg mislil