Košarka EP 2009

Robbit

Fizikalc
26. jul 2007
2.209
20
38
Tko se govori
cheer.gif

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Lakoviča je včasih res malo težko gledat, ampak včeraj je odigral odlično. 6 asistenc ob 1 izgubljeni žogi, poleg tega pa še 6 skokov (več skokov kot E. Lrbek, Brezec in Golemac skupaj).

Slokar ima težave s hrbtom.

Sam sem v Jagodnika verjel, saj vem da je borec. Prijetno presenečen pa sem nad S. Udrihom.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik girisan pravi:
Mene pa Lakovič ne more pa ne more prepričat... Lahko da 20 pik na tekmo, samo še zmer kr ''pike'' dobim k pride čez sredino pa takoj vrže pa se neki forsira z metom... Me prov zanima kolk bo zek igrov k je Ricky Rubio podpisov za Barco
wink-1.gif

Tud jst ne morem Lakoviča. Sej ne da bi bil slab, samo mi gre na falus njegov stil igre. Po eni strani je sposoben odločit tekmo, če je dobro razpoložen, po drugi strani pa (večkrat) se balina z žogo pol napada pol pa neki posiljenga skup sproducira. Upam da bo na tem prvenstvu vsaj strelsko razpoložen.

Pohvale si zasluži tudi Udrih... samo upajmo, da bo zdržal pritisk velikega tekmovanja. Čakam tudi da se Dragič malo bolj razigra.

Kaj je s Smodišem? Bo dons že kej igral?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Smodiš če bo igral, baje šele u drugem delu, pa še tm računa na 15 min igre, tako je dejal pred prvenstvom.

Brezec? Jah bolj bogo, pač v obrambi je preveč povprečen, manjka mu energije, upam da začne kmalu bolj na polno igrat. Mam občutek kot da se mu ne da igrat. Kje si Rašo
jezen.gif

Slokar: hrbet ga spet j., upam da bo kmalu v igri.

Jagoda: super za obrambo, ima izkušnje zna fajtat, odličen igralec s klopi. Če mi je bil vedno out, mi je vedno bolj pri srcu

Dragič: rab se ulavfat, upam da kaj pokaže. Take predpozicije pa tema po domače.

Lakovič: kar kol bo naredu, ga ne prenesem, že preveč tekem je zajb z svojim bezlanjem, soliranjem metanjem žog v avt. Enostavno ni igralec ki bi reševal tekmo na koncu.

Mali Lorbek: kaj bo treba še zadet
smirk-1.gif
Ga pa Zdovc zelo ceni.

Veliki Lorbek
grin1.gif
: upam rečt da vsaj v drugi petorki če že ne celo prva 4ka prvenstva.

Udrih: kapo dol, borben in se ne ustraši, res je sproščen in v formi življenja
zmaga.gif

Nachbar? kej preveč od njega ne pričakujem, bolj skoke in asistence pa kakšna trojka. Ni v neki blesteči strelski formi.

Golemac? Za prodore dobr, trojke pa naj raje Slokarju pusti
grin1.gif

torcida_st

Pripravnik
6. okt 2007
509
0
16
Kje pa spremljate tekme slovenske reprezentance Š1 ali na nacionalki?
Sam sem včeraj gledal na nacionalki upam pa da bo tudi Kukovica kašno tekmo prenašal in bom gledal na Š1

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
no dans sta boki pa dragič pokazala kaj znata, pa tud lakovič

mi gre pa golemac vedno bolj na k in komaj čakam, da bota lahko igrala tud smodiš in slokar

girisan

Pripravnik
3. sep 2007
525
18
18
MI LAHKO!!!

To je to... Tako igro nucamo in tudi uspeh ne bo izostal....

Bravo fantje...

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Sej Golemac ni slabo špilal pa tud edn bolj požrtvovalnih igralcev je....
Ravno razlagam punci ko je prišel prvič noter Golemac, da tale je pa ful štorast. Ni blo10 sekund, model naredi korake.
hysterical-1.gif

Bravo naši!
Kapo dol za obrambo, met je stekel... Čestitke Nachbarju in Dragiču za kvalitetno igro, ostalim, tokrat tudi Brezcu pa čestitke za borbenost.
Pametna poteza Zdovca, da je dal Smodiša že danes na preizkušnjo, da pade not v tekme, ker se vidi da mu manjkajo tekme. Do finala bo že pripravljen, upam.
zmaga.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Sej Golemac ni slabo špilal pa tud edn bolj požrtvovalnih igralcev je....

no jaz sem med tekmo razmišljal, če je on naturaliziran hrvat ali morda pa le srb...

Fonzl

Guru
5. sep 2007
6.762
4.912
113
Citat:
Do finala bo že pripravljen, upam.

hysterical-1.gif

Se vidmo jutr. Kako gre že tist... danes so dovoljene sanje, jutri je nov dan...

Tile dve tekmi bi moral zmagat z levo roko in s 30 pik razlike. Angleži so outsiderji, Srbi pa smrkavci. So mel pa cel kup težav z obojimi. Jutr bomo pa vidl kje smo.

Podobne teme