Košarka EP 2009

ajvanho

Pripravnik
3. sep 2007
463
6
18
cheer.gif

Priprave SLO ekipe za EP v košarki so v polnem teku. 3 igralce bo Zdovc pustil doma, zato me zanima, kateri 3 od 15 so za vas tisti, ki jih vi ne bi dali v reprezentanco ?

Goran Dragiæ
Jaka Klobučar
Jaka Lakovič
Domen Lorbek
Beno Udrih
Samo Udrih
Saša Vujačiæ
Goran Jagodnik
Boštjan Nachbar
Erazem Lorbek
Matjaž Smodiš
Primož Brezec
Uroš Slokar
Gašper Vidmar
Jurica Golemac

Sam bi doma pustil Klobučarja, S.Udriha in D.Lorbka.

cheer.gif

Abeta

Fizikalc
13. avg 2007
1.861
3
38
za prva dva se strinjam, glede tretjega sta pa tu po moje še Jagoda in Golemac
sicer pa btw je kdo gledal pripravljalni tekmi?
rezultat včerajšnje me malo preseneča. Kako so kaj igral?

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Hm Klobučar, S. Udrih, pol pa skor Vidmar.. Je gužva na njegovem igralnem mestu..

Smjs

Fizikalc
9. dec 2007
1.399
4
38
Jah S.Udrih, Klobučar (čeprav zna ostati zaradi Olimpije) in Golemac ali Vidmar.
Čeprav bi osebno doma pustil Vujačiča. Mi osebno nekak ne sede.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Samo Udrih baje edini blesti v obrambnih nalogah. Glede na selektorja se zna zgoditi, da bo ostal.

Pomoje bodo ostali doma Golemac, Vidmar in Klobučar.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
vidmarja definitivno ne sme odsloviti, fant ma rosnih 22 in bo moral slej ko prej prevzet vidno vlogo

po imenih verjetno s. udriha in d. lorbka, pač po mojem je nujno da gresta klobučar in vidmar zraven

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Peezda...spet majo iste probleme kot zmeraj. Nobene rotacije žoge...premalo idej...neodločnost. Imamo kvalitetne branilce pa je igra vseeno zelo statična, pa od dveh konter je bila ena uspešna. Morajo še kar dost narest, da bodo konkurenčni na Poljskem. Če bi Kirilenko igral, bi bilo še težje.

Maruti

Pripravnik
23. jul 2007
30
0
6
Vidmar sigurno ostane doma. takoj za njim pa še S.Udrih in Klobučar... Golemac prav pride, Jagodnik pa je edini, ki zašvica na terenu...

Če bi blo po moje, bi brezcu odstopil mojo vstopnico za ogled tekem na Poljskem, da bo dec vsaj kakšno tekmo v živo videl...pa lakoviča bi doma pustil...

ThaShizznitt

Fizikalc
13. jan 2008
4.781
4
38
Sam Brezec pa res nwem kaj dela, odkar je na basket sceni ne zna zoge ujet, korake se zmerej dela....pa to so osnove
confused-1.gif
Sm mgoce malce nefer....

Maruti

Pripravnik
23. jul 2007
30
0
6
pa sej je jagodnik antipatik, ampak kaj češ...za strica ga glih ne bi mel, v ekipo bi ga pa dal...

brezec je pa zgodba zase.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
P. jst bi se Lakoviča znebil, čeprav ima kvalitete, samo mi je že preveč živcev požrl
grin1.gif
pa se silil metat.

Ok realno out: Vidmar, S. Udrih, Klobučar
smirk-1.gif

Bagdad_Blue

i ate all the pies
13. avg 2007
222
0
16
43
LJ-VZHOD
Kaj je pa z Bečirovičem. Men je njegova igra všeč bolj kot Lakovičeva, čeprav je v NM vsaj znal prevzeti odgovornost v zadnjih sekundah. Slokarja je treba čim več špilat, da dobi polno samozavest. Tip je res konj.

Vjetno bodo out Vidmar, S. Udrih in D.Lorbek, ker sta zdovc in Klobučar definitivno v intimnem razmerju
evil.gif

Podobne teme