www.sbservis.si.
meni se zdi krasna ideja, tole sem dobil po mailu in mislim, da lahko marsikoga reši...
meni se zdi krasna ideja, tole sem dobil po mailu in mislim, da lahko marsikoga reši...
Itak da mora bit drago(na njihove stroske traja da pride na naslov in kasneje mora priti se nazaj,to je vse cajt),sej iscejo studente za od 3.5-4.5 eur/h,to se je pac nekdo spomnil biznisa,lahku mu uspe al pa ne.Citat:
Uporabnik boskosi pravi:
pred leti je podobno storitve že opravljal protect ... če so dejavnost opustili mi ni znano, a je bilo že takrat precej drago
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Je pa vsekakor bolje, da se vinjen osebek odloči za tako nadaljevanje poti, kljub morebitnim materialnim nevšečnostim.
Citat:
Uporabnik Ralliart pravi:
Citat:
Uporabnik elvir_vr6 pravi:
Je pa vsekakor bolje, da se vinjen osebek odloči za tako nadaljevanje poti, kljub morebitnim materialnim nevšečnostim.
Itak da je,samo so dostkrat v avtih 4 osebe in ce pride voznik zraven bo nekdo moral spredaj sedeti,spredaj pa ti (po zakonu)nesmes sedeti ce si pijan,edinole se ne spomnem ali kazen placa voznik ali sam sopotnik.
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
in valda bo en z enim orng avtom pustu da mu da tist usran, moker moped v prtljažnik, kateri ima belo tapicirungo notr... in pozimi, v snegu se bodo sploh radi tile šoferji vozili po ljubljani ja... no ja, sej kdo bo že uporabil to uslugo, sam dvomim da bo uspela! raje naj taxije pocenijo, pa se bo dost več ljudi vozilo s taxiji!