Citat:
Uporabnik Fe3 pravi:
Se strinjam. Tile ležeči so samo nekakšna potuha pravim policajem in v veliko primerih nepotrebni in neprimerni.
Da imajo od vse te izboljšane varnosti kaj tudi okoliški prebivalci, pogosto ob prehodu čez te kupe asfalta prav na dolgo zapiskam. Še s posebnim užitkom zgodaj zjutraj. Če bo kdo vprašal zakaj, je to iz popolnoma istega razloga kot so tam grbine.
Za omejitev, katera velja v BTC-ju (kakšna že jeCitat:
Uporabnik ggg pravi:
namesto, da bi asfalt zrihtal kot se spodobi, se hujsi je samo pri leclercu na rudniku, so sli lezece policaje postavljat. samo v romuniji in sloveniji
mater jim bosansko, najbrz bom moral biti prvi, ki bom tozil drzavo, vzdrzevalca cest.... in to takoj prvic, ko mi bo na mokri cesti tam zdrsnilo!!!!
tisti, ki se tam vozite vsakodnevno se res pustite nategovat na suho!
Se strinjam s prvim delom, driftanje med drugimi je nesprejemljivo. Ampak, kaj pa je recimo narobe, če si ob 2.00 AM privoščiš par driftov tam? Razen, da morda kašni potepuški mački pobereš deveto življenje?Citat:
Uporabnik kripo pravi:
za pogledati, ja, je pa tudi proti zakonu .. in policali (ležeči ali stoječi) so tam za to, da uveljavljajo zakon ..
vsem, ki tam driftajo, bi jaz vzel avto in jih javno osramotil ..
kaj se pa grejo, debili neumni?!?! Tam so starke, otroci, dedki, gluhi, slepi .. on pa drifta??!! Impreza ali fičko .. NI DOVOLJENO! Če se pa mora izživljati, pa naj gre na za to primeren poligon .. aja, tistih 5€ mu je pa odveč dati za vstopnino, ker potem pa ne bo imel za kruh .. pa občinstva bo tudi manj ..
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
samo kot opomba - driftanje ni prepovedano z nobenim slovenskim zakonom.
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
enkrat sem ravno to razlagal nekemu policaju, ki me je ustavil v BTCju zaradi "nepravilnega speljevanja in zaviranja" (
Če človek nima ob 2.00 AM kaj drugega za počet kot driftat po btcju, je itak za na zaprti oddelek! Kot drugo, bi en tak imbecil lahko ob 2.00 AM vozil v kontra smer po avtocesti, saj je takrat najmanj prometa in "skoraj" nikogar ne ogroža. Pa zavedajte se, da s tem početjem šarmirate samo kako 12 letnico, ki ne ve kaj bi pravzaprav rada, v očeh normalnih ljudi pa izpadate kot možgansko nerazvita æefurijad!Citat:
Uporabnik sad pravi:
Se strinjam s prvim delom, driftanje med drugimi je nesprejemljivo. Ampak, kaj pa je recimo narobe, če si ob 2.00 AM privoščiš par driftov tam? Razen, da morda kašni potepuški mački pobereš deveto življenje?Citat:
Uporabnik kripo pravi:
za pogledati, ja, je pa tudi proti zakonu .. in policali (ležeči ali stoječi) so tam za to, da uveljavljajo zakon ..
vsem, ki tam driftajo, bi jaz vzel avto in jih javno osramotil ..
kaj se pa grejo, debili neumni?!?! Tam so starke, otroci, dedki, gluhi, slepi .. on pa drifta??!! Impreza ali fičko .. NI DOVOLJENO! Če se pa mora izživljati, pa naj gre na za to primeren poligon .. aja, tistih 5€ mu je pa odveč dati za vstopnino, ker potem pa ne bo imel za kruh .. pa občinstva bo tudi manj ..
Citat:
Uporabnik kripo pravi:
je, le da se ne imenuje driftanje, pač pa nepravilno speljevanje in ustavljanje/neprilagojena hitrost ..
Citat:
Uporabnik timecop pravi:
Če človek nima ob 2.00 AM kaj drugega za počet kot driftat po btcju, je itak za na zaprti oddelek! Kot drugo, bi en tak imbecil lahko ob 2.00 AM vozil v kontra smer po avtocesti, saj je takrat najmanj prometa in "skoraj" nikogar ne ogroža. Pa zavedajte se, da s tem početjem šarmirate samo kako 12 letnico, ki ne ve kaj bi pravzaprav rada, v očeh normalnih ljudi pa izpadate kot možgansko nerazvita æefurijad!