Konec bolniške?

Jado

SCANIA, na uro ziher 140
21. maj 2008
15.638
215
63
Kranj
Meni so vnaprej napovedali zaključek itd....za nazaj verjetno ne bo problemov....

Pakul

Fizikalc
18. sep 2007
3.306
46
48
Jap sodelavcu se je to zgodilo. Zlom zapestja. En mesec na bolniški, dobi komisijo še en teden kasneje, in mu lepo odobrijo samo za prvi mesec, tako da si je moral en teden dopusta vzet za nazaj, da je pokril. So kar legende tile naši mojstri.
bonk.gif

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Meni je pisalo na izvidu 3-4 mesece bergle, potem pa postopno obremenjevanje noge, nategnjene vezi v gležnju! Stvar je sedaj v tem, koliko časa traja to postopno obremenjevanje noge do popolnega okrevanja?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Po berglah se 14dni do mesca dni. Za bilokaksno manevriranje bolniske bi rabil se mnenje kirurga.

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Ce bi rad sel delat to jasno povej svojem zdravniku preden poslje stvari k imenovanem zdravniku.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.303
7.072
113
pri taščici
Imas kaksno kontrolo se pri travmatologu ali kjerkoli drugje?
Ti je ze napisal da gres lahko na siht?
Ce se še nista nic o tem pogovarjala, mu ob naslednjem pregledu omeni. Ti si cist drugacen kot kolega postar... Tudi njega so malo skantali na mopedu, bolniska, nalozil babo in kufre na motor in na korziko se mi zdi.
Je pa res da je ze dolgo tega.

top_shit

Pripravnik
13. maj 2011
555
0
16
Glej, če te res zanima, kako je, si še enkrat preberi Sevljetov post.
V takšnih primerih moraš dat SVOJ dopust. Seveda, če komisija zavrne podaljšanje bolniškega staleža.

Torej, tole je odgovor, kakršen mogoče ne ustreza, a je edini pravilen.
Lahko pa kasneje napišeš pritožbo na odločitev zdravniške komisije. Samo boš (če se seveda odločijo v tvojo korist) moral vseeno dat svoj dopust, ker ne pričakuj odgovora v tekočem mesecu.

Če te pa zanima karkoli drugega, pa sorry .... ne vem.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
Če daš dopust, dobiš plačano, če ne daš, dobiš 0 za te dni.

Odsotnost z dela brez nadomestila plače.

OK?

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Meni je pisalo na izvidu 3-4 mesece bergle, potem pa postopno obremenjevanje noge, nategnjene vezi v gležnju! Stvar je sedaj v tem, koliko časa traja to postopno obremenjevanje noge do popolnega okrevanja?

3-4 mesece bergel za nategnjene vezi v gležnju???

Car

POSTman
4. avg 2007
8.576
1.831
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:

3-4 mesece bergel za nategnjene vezi v gležnju???
Ja,tako je za levičarje, za desne pa pol manj...
smile-1.gif