Vidiš, tu se motiš. Res da ni velika možnost... ampak se zgodi. Ponavadi glih takrat, ko je najmanj treba.Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ksz,
pazi metoda je očitno subjektivnega značaja... če meni en reče da je pazil, da pej e potem noseč, potem že ni pazil..to moraš imet pri sev razčiščeno kako paziš. Kar tako z onimi vmesnim točenjem pa ne bo nobena zanosla.
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
paškorpijnka, kako pa veš kakšno metodo staimela znanca, pa 16 teden pa ne veš da si noseč, WTF?
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Kondomi so res samo za one night stand, ne pa za neko stalno zvezo (razen če ni prou nobenga zaupanja, no ja al pa če si najstnik).
kaj pa če ženska ne želi jemati tabletk, otrok si pa par tudi ne želi? ja vem, pazi metoda, samo eni ji ne zaupajo. Ostane jim samo kondom
No, kontracepcije je še kar nejaj, ane?
kaj naprimer? piši za žensko, katera še ni imela otrok, tako da razni maternični vložki odpadejo
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Očitno je narava poskrbela za to, da je še vedno najboljši užitek ravno takrat, ko dejansko delaš otroka (ni tabletk, ki bi mešala štrene, ni kondomov, ki bi vplivala na občutek, ni kontroliranega zadrževanja, ni prav nobenih omejitev).
Ja zate, ne pa zanjo, če smo prej ugotovili, da tabletke morda vplivajo na njeno psiho; kar posledično pomeni v bistvu tudi zate, ker te zaradi zmedene kemije na podlagi tabletk ne bo izbrala za seks partnerjaCitat:
Uporabnik frikenej pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Očitno je narava poskrbela za to, da je še vedno najboljši užitek ravno takrat, ko dejansko delaš otroka (ni tabletk, ki bi mešala štrene, ni kondomov, ki bi vplivala na občutek, ni kontroliranega zadrževanja, ni prav nobenih omejitev).
tudi če ženska je tabletke je tako, torej no limit vedno
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
mi je razložla ja, zato pa jih ne je. Zakaj jih zdravniki priporočajo? kateri? zato ker je to lobiranje, zakaj pa ti misliš da se porabi dvakrat več tablet in zdravil kot bi bilo pametno ali pa smiselno? wtf, kje pa živiš ti. Nisem si mislil da si tako zaplankan, ker mi deluješ razgledan.
zakaj pa ti ne ješ hormonske pripravke, ki delujejo podobno kot kontracepcijske tabletke?