kondomi so...

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Hja, niti ni tako mala verjetnost. Slej kot prej se metoda "pazi" konča z nosečnostjo. Enim takoj, drugim pa uspe to furati tudi po nekaj let. Pol pa "pa sej nism not spustu".

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Vendar kljub temu je za vsak slučaj priporočljiv DNA test
grims-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
ksz,

pazi metoda je očitno subjektivnega značaja... če meni en reče da je pazil, da pej e potem noseč, potem že ni pazil..to moraš imet pri sev razčiščeno kako paziš. Kar tako z onimi vmesnim točenjem pa ne bo nobena zanosla.

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
ksz,

pazi metoda je očitno subjektivnega značaja... če meni en reče da je pazil, da pej e potem noseč, potem že ni pazil..to moraš imet pri sev razčiščeno kako paziš. Kar tako z onimi vmesnim točenjem pa ne bo nobena zanosla.
Vidiš, tu se motiš. Res da ni velika možnost... ampak se zgodi. Ponavadi glih takrat, ko je najmanj treba.

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik Diablo pravi:
paškorpijnka, kako pa veš kakšno metodo staimela znanca, pa 16 teden pa ne veš da si noseč, WTF?

verjamem pač, kar mi je ta oseba povedala. Da je pa noseča, pa ni vedela zaradi tega, ker je imela neredne menstre, tudi po dva meseca je ni dobila in vmes je imela 2x krvavitev, za kar pa ni vedela, da ni glih menstra. Poznalo se ji ni nikjer, slabo ji ni bilo nič, zredila se ni nič.

na TLC-ju je ena oddaja, ko ženske po celo nosečnost ne vedo, da so noseče. Ginekologi potem pri vsaki razložijo, zakaj je do tega lahko prišlo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
pol so neke druge težave, s prostato verjetno, da ne zadrži al nečim

jest5

Guru
18. avg 2007
25.960
-8.674
113
Zakaj težave, če je to čisto normalno, da je v predsemenski tekočini vedno tudi manjša količina semena
confused-1.gif

westie

Fizikalc
3. jun 2008
1.753
1
36
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik cbb pravi:
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Kondomi so res samo za one night stand, ne pa za neko stalno zvezo (razen če ni prou nobenga zaupanja, no ja al pa če si najstnik).

kaj pa če ženska ne želi jemati tabletk, otrok si pa par tudi ne želi? ja vem, pazi metoda, samo eni ji ne zaupajo. Ostane jim samo kondom

No, kontracepcije je še kar nejaj, ane?

kaj naprimer? piši za žensko, katera še ni imela otrok, tako da razni maternični vložki odpadejo

izračunavanje hormonskega cikla, IUS, spermicidi, ... (verjetno bi se še kaj našlo)

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Saj tukaj nimaš kaj dosti za razmišljati, če seksaš z osebo, ki jo, bolj kot ne, ne poznaš in tako ona kot ti pač svobodno menjata partnerje, kar ni nič narobe, pač rada seksata, potem je edino odgovorno drug do drugega, da uporabita vsaj kondom; ker ne ti, ne ona ne moreta vedeti, kaj vse prenašata naokoli dokler ni običajno prepozno. Potem pa pride tu še vprašanje nezaželene nosečnosti.

Vendar kot rečeno to ne spremeni dejstva, da je občutek pri seksu neprimerno boljši brez kondoma. Je pa po drugi strani verjetno tudi res, da tudi za tiste, ki pazijo, ne more biti vse skupaj tako sproščeno, ker morajo pač paziti in ravno tik preden, ko je ravno najboljše, akt prekiniti, ga iztakniti in saj veste, kako gre naprej, brisati pohištvo naokoli itd.
evil.gif

Očitno je narava poskrbela za to, da je še vedno najboljši užitek ravno takrat, ko dejansko delaš otroka (ni tabletk, ki bi mešala štrene, ni kondomov, ki bi vplivala na občutek, ni kontroliranega zadrževanja, ni prav nobenih omejitev).
smile-1.gif

frikenej

Pripravnik
19. nov 2010
723
5
18
Ljubljana
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Očitno je narava poskrbela za to, da je še vedno najboljši užitek ravno takrat, ko dejansko delaš otroka (ni tabletk, ki bi mešala štrene, ni kondomov, ki bi vplivala na občutek, ni kontroliranega zadrževanja, ni prav nobenih omejitev).
smile-1.gif

tudi če ženska je tabletke je tako, torej no limit vedno
smile-1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
Uporabnik frikenej pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
smile-1.gif

tudi če ženska je tabletke je tako, torej no limit vedno
smile-1.gif
Ja zate, ne pa zanjo, če smo prej ugotovili, da tabletke morda vplivajo na njeno psiho; kar posledično pomeni v bistvu tudi zate, ker te zaradi zmedene kemije na podlagi tabletk ne bo izbrala za seks partnerja
grims-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
tabletke imajo ogromno stranskih učinkov. moja jih ne je, in tudi nočem da bi jih. konec koncev bo enkrat mati mojih otrok.
wink-1.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
ti si po izjavah tut nek mladič. Le zakaj jih ginekologi priporočajo...?
bonk.gif
Tut blagodejno vplivajo na ženski spol in uravnavajo mestruacijo in še bi ti lahko našteval... Ti bo pa punca enkrat razložila.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
mi je razložla ja, zato pa jih ne je. Zakaj jih zdravniki priporočajo? kateri? zato ker je to lobiranje, zakaj pa ti misliš da se porabi dvakrat več tablet in zdravil kot bi bilo pametno ali pa smiselno? wtf, kje pa živiš ti. Nisem si mislil da si tako zaplankan, ker mi deluješ razgledan.

zakaj pa ti ne ješ hormonske pripravke, ki delujejo podobno kot kontracepcijske tabletke?

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
mi je razložla ja, zato pa jih ne je. Zakaj jih zdravniki priporočajo? kateri? zato ker je to lobiranje, zakaj pa ti misliš da se porabi dvakrat več tablet in zdravil kot bi bilo pametno ali pa smiselno? wtf, kje pa živiš ti. Nisem si mislil da si tako zaplankan, ker mi deluješ razgledan.

zakaj pa ti ne ješ hormonske pripravke, ki delujejo podobno kot kontracepcijske tabletke?
bonk.gif

Na tako neumnost enostavno nimam kaj napisat. Ti pa samo kondom gor in hopa doma po ženi Desanki Sakiæ

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.580
10.798
113
bolje,

tvoja žena, tvoji problemi;) jejte tablete take in drugačne da bo zdravje doma
wink-1.gif