Ha?!? Ne razumem vprašanja? Oba sta se našla, hočeta seksat, valda bosta uporabla kondom, če se skorda ne poznata?! Vse ostalo je ruska ruletaCitat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi: Zatorej z neznanimi ženskami ipd. samo s kondomi.
Kaj misliš, da zaradi kondomov žensko lažje spraviš v akcijo? Kaj pa če kondomov ne bi bilo?
majč
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Kondomi so res samo za one night stand, ne pa za neko stalno zvezo (razen če ni prou nobenga zaupanja, no ja al pa če si najstnik).
Znalac.
Citat:
Uporabnik MadMitch pravi:
Kaj jaz ne znam, da se ne vidi videa?
https://www.youtube.com/watch?v=NeSZqnKCb-g
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Kondomi so res samo za one night stand, ne pa za neko stalno zvezo (razen če ni prou nobenga zaupanja, no ja al pa če si najstnik).
kaj pa če ženska ne želi jemati tabletk, otrok si pa par tudi ne želi? ja vem, pazi metoda, samo eni ji ne zaupajo. Ostane jim samo kondom
Kakor kdo, jaz jih pa ne (in to prav tako v večletnem razmerju). Meni kondomi pač pokvarijo popolnoma ves užitek, ne samo malo. Je vseeno kako tanki naj bi bili, ali drugače ekstraspešl, meni ta guma požre ves veselje instantno.Citat:
Uporabnik Stardo pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Znalac.
Eni so res biseri. Midva sma z mojo skup ž 9 let in sma v fazi, ko se ona kao čisti in ne jemlje tablet. V vmesnem času mislim da je več kot logično da pač uporabljama kondome. Res da ni isto, sam ka naj... Ko bo fertig pa spet po starem. Z mojega vidika so kondomi v taki situaciji več kot sprejemljivi
Ja, ampak pri pravi ruski ruleti imaš pet metkov, tukaj pa par milijonov.Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
To z rusko ruleto se pa strinjam he he he.
majč
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
glede na zadnji stavek bi rekel da ti sexal še ravno nisi