kondomi so...

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi: Zatorej z neznanimi ženskami ipd. samo s kondomi.

Kaj misliš, da zaradi kondomov žensko lažje spraviš v akcijo? Kaj pa če kondomov ne bi bilo?

majč
Ha?!? Ne razumem vprašanja? Oba sta se našla, hočeta seksat, valda bosta uporabla kondom, če se skorda ne poznata?! Vse ostalo je ruska ruleta
bonk.gif

MadMitch

Fizikalc
29. sep 2008
6.163
0
36
Ni čudno da ni fuka, če vsako stvar tko zakomplicirate.
A b? B! Greva. Kaj je tle za pametovat?

Kondomi, ok vmesna postaja pumpa in gremo.

Tole je pa itak bolj pogosto, kot bi si kdo mislil.
Kaj jaz ne znam, da se ne vidi videa?
https://www.youtube.com/watch?v=NeSZqnKCb-g

Nazadnje urejeno:

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Kondomi so res samo za one night stand, ne pa za neko stalno zvezo (razen če ni prou nobenga zaupanja, no ja al pa če si najstnik).

Znalac.
cheer.gif

aplauz.gif
Eni so res biseri. Midva sma z mojo skup ž 9 let in sma v fazi, ko se ona kao čisti in ne jemlje tablet. V vmesnem času mislim da je več kot logično da pač uporabljama kondome. Res da ni isto, sam ka naj... Ko bo fertig pa spet po starem. Z mojega vidika so kondomi v taki situaciji več kot sprejemljivi

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:
Kondomi so res samo za one night stand, ne pa za neko stalno zvezo (razen če ni prou nobenga zaupanja, no ja al pa če si najstnik).

kaj pa če ženska ne želi jemati tabletk, otrok si pa par tudi ne želi? ja vem, pazi metoda, samo eni ji ne zaupajo. Ostane jim samo kondom

No, kontracepcije je še kar nejaj, ane?

Alko_man

gps navigator
26. avg 2007
972
1
18
Baje obstajajo kondomi, da ko dec svrši nastane iz vsega skupaj (kondom+sperma) super fajna sladica, s katero se lahko ženska v roku 15 minut po prelepem dogodku lepo posladka!
Pomembno je združiti prijetno s koristnim...
smile-1.gif

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Citat:
Uporabnik Stardo pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik NekdoK pravi:

Znalac.
cheer.gif

aplauz.gif
Eni so res biseri. Midva sma z mojo skup ž 9 let in sma v fazi, ko se ona kao čisti in ne jemlje tablet. V vmesnem času mislim da je več kot logično da pač uporabljama kondome. Res da ni isto, sam ka naj... Ko bo fertig pa spet po starem. Z mojega vidika so kondomi v taki situaciji več kot sprejemljivi
Kakor kdo, jaz jih pa ne (in to prav tako v večletnem razmerju). Meni kondomi pač pokvarijo popolnoma ves užitek, ne samo malo. Je vseeno kako tanki naj bi bili, ali drugače ekstraspešl, meni ta guma požre ves veselje instantno.
frown-1.gif

Ampak ponavljam pa, da z ženskami, ki jih ne poznam dobro, pa brez kondoma no go, klinc moje veselje in užitki.
grin1.gif

Stardo

Pripravnik
3. jan 2009
353
0
16
40
Kar si napisal drži, ampak vseeno mislim, da me nisi razumel.

Kondomi res ubijejo romantiko, ni filinga pa še bi lahk našteval. Sem pa napisal,da jih trenutno uporabljama, ker imama namen imeti otroka in se "čisti" od kontracepcijskih tablet. V takem primeru pač ne gre drugače in se izkažejo za koristne.

17. dec 2010
1.174
0
36
124
Jaz sem kondom nazadnje uporabil vena pri 17 ali 18 letu ... Je pa tudi bil za druženje za eno noč, te pa adijo ...

Z zdajšnjo ša še nikoli nisva z, ker ko sva prvič, ke bila malo sila, drugič pa je že vseeno bilo, če je že prvič bilo brez ...

Še poriniči več ne bodo zanimivi, ker bodo baje mogli vsi imeti olagumice gor nataknjene ...

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
To z rusko ruleto se pa strinjam he he he.
cool-1.gif

majč
Ja, ampak pri pravi ruski ruleti imaš pet metkov, tukaj pa par milijonov.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Čbela, ti si očitno na tabletkah, kontracepcijskih, da ne bo kdo kej mislu. Posledica teh tablet je tudi tvoje obnašanje na forumu. Tabletke ženskam mal skeglajo hormone, pol mamo pa kratke zveze ločitve,....
Ženske ste narejene tko, da iščete pravega moškega, ki vas bo oplodil. Tabletke pa to mal pokeglajo, pol se pa mečete za raznoraznimi emoti, polizanci, ...

Mogoče bi mogla it kdaj z mano ven. Bi morda mal k seb prišla. Nič bat, če bo treba bova tud po gumice skočla na pumpo.

NekdoK

Guru
17. jun 2008
4.156
748
113
EU
Tole s tabletkami pa vplivom na psiho (v kemičnem smislu), ma dejansko nek smisel
17758-icon_confused.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kondomi so out. Ok, naj bo, če je ženska res oh in sploh, da jo zadovoljiš kot se šika. Kdor si pa išče neke one-night-stand povprečnice in jih jebe s kondomom, se mi pa po svoje smili. Presneto, dobiš si neko jebačico, ki ti je kul in ki uporablja tabletke (takšnih je mimogrede polno) in skačeš po njej, kolikor ti paše. Da bi pa tam švical po neki fruli in jebal gumo, pa ne, hvala, raje jebem roko.
priden.gif

Pa tisto z oploditvijo ... Saj toliko se menda znate kontrolirat, da vam ne pride vanjo, prezgodnjih izlivov pa tudi nimate, saj niste več mulci.
smirk-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Pa tudi čedalje bolj se vidi da je faliran študent prava...

Se zgodi, da katera reče, da je na tabletah, v resnici pa ni...