Tak je zaj (pa nea se smejat), meni se kar pogosto zgodi, da sexama s pupo pa mi te gumica doli zleze. To je kar nerodno ker zmoti sex pa enkrat sma se celo kar dosti namatrala, da sma spravila zadevo vun iz pišule, pač se je stvar zahakljala globoko jaz pa tui nimam tak dolgih prstov pa je bilo nekaj težav. Morem takoj povedat, da moj korenjak ziher ni kriv, ker je trdi ko kamen. Mogoče je res malo bolj mali (ampak je dvomestna številka), mehki pa ziher ni. Mislim, da je težava ker bi mogli kondomi onéta bolj na knap stisnat in ne samo tak bolj narahlo. Mogoče je razlog tui ta, da ko malo zahara, da se mi doli kolega preveč poti pa se zmanjša trenje in zato kondom doli pade?
Zaj vem, da se mi bote smejali, ker je tu gori pune jebačev, keri so itak najboljši na svetu pa kar fsi mate batino 15+ cm. Vam se to tak nea more zgoditi, ker ste taki ibermodeli, ja seveda, pa kaj še. Ziher nisn edini, samo edini si upam priznat. Stvar je taka, da meni fse skup ni prav nič hecno, ker saj pravim, med sexom mi zmoti ritem, ki je pa pri meni res dober. Samo toti kondomi me malo gnjavijo...
(bi pupa šla na tabletke ampak nea gre, baje neke v zvezi z njeno genetiko, tak so ji pri ginekologu rekli)
Če ma keri kaki konstruktivni predlog bi ga rad čul, ker me zadeva že kar malo nervira.
Za zmirom vaš, Batate
Zaj vem, da se mi bote smejali, ker je tu gori pune jebačev, keri so itak najboljši na svetu pa kar fsi mate batino 15+ cm. Vam se to tak nea more zgoditi, ker ste taki ibermodeli, ja seveda, pa kaj še. Ziher nisn edini, samo edini si upam priznat. Stvar je taka, da meni fse skup ni prav nič hecno, ker saj pravim, med sexom mi zmoti ritem, ki je pa pri meni res dober. Samo toti kondomi me malo gnjavijo...
(bi pupa šla na tabletke ampak nea gre, baje neke v zvezi z njeno genetiko, tak so ji pri ginekologu rekli)
Če ma keri kaki konstruktivni predlog bi ga rad čul, ker me zadeva že kar malo nervira.
Za zmirom vaš, Batate