Me prav zanima, če bi mi dotični to upal povedat v faco
Z lahkoto, kadar ces. Tipa sta v kurcu, naj si ORF kdaj pogledata. Se kaj?
Me prav zanima, če bi mi dotični to upal povedat v faco
Imaš prav. Toda zato še ni treba žalit. Vse se lahko pove na kulturen način potem bomo pa videli koliko bodo s časom upoštevali, nekje je treba začet pa če tudi na TV3. Mogoče se pa čez čas pride nazaj.Spoštovani.
ORF ima v studiju vedno strokovnega komentatorja. Pa ne samo ORF. AKA dirkača. Ali pa insajderja. Iz foha. Ki ob komentatorju, ki je vešč umetniškega izražanja, ima prjeten glas in ne dolgovezi u tri pizde takrat, ko ni treba, LIVE objasni marsikatero stvar, ki jo mi ki nismo dirkači ne opazimo, ne poznamo ali pa spregledamo. Tako. In mi kljub tehničnemu in teoretičnemu znanju (sem sodi recimo podatek, da je imel Eddie Irvine leta 1999, ko je zmagal v Nemčiji spodnje gate črne barve, ali pa da je recimo razlika v kompresiji med F1 Minardi dirkalnikom iz leta 1989 za 1.5% večja kot pri drikalniku iz leta 1990.) naredi poleg vizualne tudi zvočno kuliso zanimivo. Treba je bit z dušo in srcem zraven že od pamtiveka. In tej zadevi sledit od malih nog. In iskat podatke na spletu. Tudi ob 7h00 ko greš srat v nedeljo. In si pogledat za nazaj vse taktične in redne menjave gum med dirkami. In sledit vremenski sliki. In brat strokovne forume. In vsak dan 1 uro doma komentirat dirke, ki jih najdeš na youtube. ZATO, da lahko potem smiselno komentiraš za take kot sem jaz, pa take kot je moja stara mama in take kot je stric župnik.
Do takrat bo pa pač vse kar je na TV3 na nivoju...vaške veselice....
Imaš prav. Toda zato še ni treba žalit. Vse se lahko pove na kulturen način potem bomo pa videli koliko bodo s časom upoštevali, nekje je treba začet pa če tudi na TV3. Mogoče se pa čez čas pride nazaj.
Jaz osebno itak nimam časa gledat v živo tako da pogledam za nazaj pa še to polovico prevrtim. Kot prvo potem slika ni več na nivoju, ker HD ne moreš gledat za nazaj, kot drugo s tem polovico komentarjev prevrtiš, kot tretje pa F1 nasplošno ni več na nivoju, da bi te pritegnila za gledat, če že potem je to zame osebno MotoGP pa še tam gre zadnje čase vse navzdol.
...
Jaz osebno itak nimam časa gledat v živo tako da pogledam za nazaj pa še to polovico prevrtim. Kot prvo potem slika ni več na nivoju, ker HD ne moreš gledat za nazaj,
...
Spoštovani.
ORF ima v studiju vedno strokovnega komentatorja. Pa ne samo ORF. AKA dirkača. Ali pa insajderja. Iz foha. Ki ob komentatorju, ki je vešč umetniškega izražanja, ima prjeten glas in ne dolgovezi u tri pizde takrat, ko ni treba, LIVE objasni marsikatero stvar, ki jo mi ki nismo dirkači ne opazimo, ne poznamo ali pa spregledamo. Tako. In mi kljub tehničnemu in teoretičnemu znanju (sem sodi recimo podatek, da je imel Eddie Irvine leta 1999, ko je zmagal v Nemčiji spodnje gate črne barve, ali pa da je recimo razlika v kompresiji med F1 Minardi dirkalnikom iz leta 1989 za 1.5% večja kot pri drikalniku iz leta 1990.) naredi poleg vizualne tudi zvočno kuliso zanimivo. Treba je bit z dušo in srcem zraven že od pamtiveka. In tej zadevi sledit od malih nog. In iskat podatke na spletu. Tudi ob 7h00 ko greš srat v nedeljo. In si pogledat za nazaj vse taktične in redne menjave gum med dirkami. In sledit vremenski sliki. In brat strokovne forume. In vsak dan 1 uro doma komentirat dirke, ki jih najdeš na youtube. ZATO, da lahko potem smiselno komentiraš za take kot sem jaz, pa take kot je moja stara mama in take kot je stric župnik.
Do takrat bo pa pač vse kar je na TV3 na nivoju...vaške veselice....
Preberi kaj sem napisal in za koga, čeprav tudi tvoji prvi komentarji niso daleč od tega.Kdo je žalil?
Ja to vem.Na T-2 TV3 HD res ni možno pogledat za nazaj, je pa možno TV3 HD posnet in pogledat kasneje. Žal pa je porebno počakat do konca snemanja, ker se med snemanjem (kot naprimer pri Telemachu, na lokalni disk) posnetka ne da gledati.
Se pravi je bila napaka, ko je bila storjena, od Vettla, ker sta tako povedala nasa dva, stroka in Max pa se nista povedala svoje. Ko se je pa stroka oglasila, je bila pa napaka od Maxa? Ali to pred kaznijo, po njej, po dirki ali sele takrat, ko je Max sam povedal, da je kriv?Nonono, pametuješ ja. Pa ne, da bi jih branil, napaka Maxa je bila "ampak" takrat, ko sta naša strokovnjaka "obtožila" Vettla, "stroka še ni obsodila Maxa, in Max še ni obsodil sam sebe.
Haha kaj se bom jaz basal zraven, če si že ti ta glavenVlagas kandiduro za tretjega komentatorja?
Sklepal sem po tem, ko si tako strokovno razlozil, kako gre "ugotavljanje krivde"... Kot bi pri slalomu tekmovalec padel, in dokler stroka ter tekmovalec sam ne povesta, da je padel, velja tisto, kar rece komentator... In ce on rece, da ni padel, ceprav vsi vidimo, da je padel, bo to drzalo, seveda, dokler stroka in tekmovalec ne povesta drugace...Haha kaj se bom jaz basal zraven, če si že ti ta glaven
No, to pa ni res. Nisva.Se pravi je bila napaka, ko je bila storjena, od Vettla, ker sta tako povedala nasa dva,
Max tukaj ni nic kriv.... dirkaska nesreca... Vettel po radiu da ni kaj povedati, komentar pa res ni kaj povedati, napravil si napako, in potem se na zunanji strani Maxovega dirkalnika je bilo dovolj prostora, Vettel bi sel lahko na sirse...No, to pa ni res. Nisva.
Torro Rosso, sta imela isto foro, noben ni dobil kazni.
Ksz
Nekako pricakovan nivo komentiranja dirke.
Se pa ponavadi najbolj ujedajo nad komentiranjem tisti, ki so na zelo nizkem nivoju poznavanja F1. V smislu, komentator mora vedeti in zadeti vse, mi pa potem lahko pametujemo.
Me zanima kaj krivicnega se vam je zgodilo, ce sta obtozila Maxa za napako? Popolnoma nic!
Kako naj ona dva vesta na kaki taktiki je kdo? Kako naj vesta kolikokrat so menjali startegijo med dirko? Nimate kje izvedeti tega. Se tisti novinarji, ki so na dirki nimajo o tem pojma in delajo naknadno analize in si polnijo baze podatkov za v prihodnje.
Bo treba kaj prebrati med, po dirkah in si potem sliko ustvariti.
Kar se pa tice Mirsada, on je bil na tekocem samo s kurbarijo...