Jap... se strinjam. Ricciardo je res odlično štartal s prvega mesta. Vettel bi moral pa bolje odpeljati kvalifikacije pa na koncu mogoče ne bi bil osmi.Bol me moti to da je F1 postala monotona, tk ko štartajo tak je konc.
Jap... se strinjam. Ricciardo je res odlično štartal s prvega mesta. Vettel bi moral pa bolje odpeljati kvalifikacije pa na koncu mogoče ne bi bil osmi.Bol me moti to da je F1 postala monotona, tk ko štartajo tak je konc.
meni velik problem. razumem samo ehhh ja.Logistik: na ORF ni reklam, komentatorja pojesta ta dva kekca. Je pa svabsko, kar zna bit komu problem.
Fanta pocasi ze lovita Mirsada... V kiksih... Poleg tega sta oba fana Marqueza. Ricciardo izvede solsko prehitevanje, s poznim zaviranjem pride vzporedno, potem lahko oziroma morata oba podaljsati linijo in gremo naprej brez tezav. Potem pa Max-ques izvede prehitevanje v stilu "bom priletel dirkacu v bok ko bo v apexu ovinka" saj bom notranji in imam prednost, kriv pa Vettel... Kasneje Kimi vozi ze skoraj dva kroga znotraj DRS Bottasa, komentator pa Max pripravlja napad na Kimija... Nato opazita Kimija, ki sedaj pripravlja napad na Hamiltona... Ne vem, vama je kdo s Ferrarijem babo speljal?
Ne vidim, kje sem napisal, da sta kaksna navijaca... Samo da vama gre Ferrari v nos... Ce se pa motim, sta pa samo papka, ki se ne spoznata na F1 in pravila v njej. Kako drugace utemeljiti vajin komentar...?Heh, sem vedel, da bo na koncu prišlo do "sta navijača od tegapatega".
Smešno.
Napisal si: "Poleg tega sta oba fana Marqueza."Ne vidim, kje sem napisal, da sta kaksna navijaca... Samo da vama gre Ferrari v nos... Ce se pa motim, sta pa samo papka, ki se ne spoznata na F1 in pravila v njej. Kako drugace utemeljiti vajin komentar...?
Sarkazm detektor ti ne dela... Ker ima Max podobno brezkompromisno voznjo kot Marc sem pac to omenil. Ker pa tu govorimo o F1 pa nisem nikjer omenil, da sta fana ali navijaca dolocene ekipe. Tako da, nisem smotan in vem, kaj pisem.Napisal si: "Poleg tega sta oba fana Marqueza."
Sedaj a si smotan al pa ne veš kaj pišeš. Eno te isto.
Full ste pametni zdej vsi. Me zanima kaj bi vi ven spravli: beeee
Isto kot ste kritizirali Ališiča pa sploh niste vedeli kaj imate.
Sarkazm detektor ti ne dela... Ker ima Max podobno brezkompromisno voznjo kot Marc sem pac to omenil. Ker pa tu govorimo o F1 pa nisem nikjer omenil, da sta fana ali navijaca dolocene ekipe. Tako da, nisem smotan in vem, kaj pisem.
Pametni? Stroka obsodi Maxa, Max bsodi sam sebe (kar je redko, ker so vedno drugi krivi), nasa strokovnjaka pa krivita Vettla.... In sedaj smo mi pametni. Potem sta ze zacela zamenjavati durkace med seboj, itd... Upam, da ne bo "smuk" od tu naprej...
Nonono, pametuješ ja. Pa ne, da bi jih branil, napaka Maxa je bila "ampak" takrat, ko sta naša strokovnjaka "obtožila" Vettla, "stroka še ni obsodila Maxa, in Max še ni obsodil sam sebe.Sarkazm detektor ti ne dela... Ker ima Max podobno brezkompromisno voznjo kot Marc sem pac to omenil. Ker pa tu govorimo o F1 pa nisem nikjer omenil, da sta fana ali navijaca dolocene ekipe. Tako da, nisem smotan in vem, kaj pisem.
Pametni? Stroka obsodi Maxa, Max bsodi sam sebe (kar je redko, ker so vedno drugi krivi), nasa strokovnjaka pa krivita Vettla.... In sedaj smo mi pametni. Potem sta ze zacela zamenjavati durkace med seboj, itd... Upam, da ne bo "smuk" od tu naprej...