Malo gledam za novim kolesom.. trenutni je kar premajhen zame. Kaksno velikost kolesa se priporoca za cca 190 velikega? Kakor gledam so velikosti 26 col? Potrebujem pa nekaj za parkrat na leto.. malo asvalta malo brezpotja. Nic dragega
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
samo če pa fejst fališ ti lahko še tistih par voženj pobere veselje, ali pa tistih "parkrat" rata redno
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
samo če pa fejst fališ ti lahko še tistih par voženj pobere veselje, ali pa tistih "parkrat" rata redno
Evo, ravno to.. Poleg tega, da je trenutno kolo premajhno ima se presneto trd sedez in me po parih minutah boli vse od riti do jajcZato se raje niti ne usedem nanj.
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Evo, ravno to.. Poleg tega, da je trenutno kolo premajhno ima se presneto trd sedez in me po parih minutah boli vse od riti do jajcZato se raje niti ne usedem nanj.
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Pojdi v hervis pa probaj vse velikosti tako je najbolje da vidiš kateri ti res odgovarja. KAtera velikost mislim. Potem greš na bolha.com pa kupiš eno dobro rabljeno kolo, ga pelješ na servis in imaš super kolo za malo denarja
Citat:
Uporabnik DJ_Beat pravi:
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:
Citat:
Uporabnik KStoner pravi:
Citat:
Uporabnik doctorz pravi:
Pojdi v hervis pa probaj vse velikosti tako je najbolje da vidiš kateri ti res odgovarja. KAtera velikost mislim. Potem greš na bolha.com pa kupiš eno dobro rabljeno kolo, ga pelješ na servis in imaš super kolo za malo denarja
najslabša varianta.
in kako bo v hervisu vedel kater mu najbol paše?
predvidevam da nima kj dost pojma o kolesih, zato naj se odpravi v kolesarsko trgovini kjer mu bo prodajalec svetoval glede vsega (velikosti, oprema, kakšno kolo izbrati,...)
in kaj takega bo v hervisu težko izvedel