Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Si pač še eden, ki ni nikoli imel avta v garaži.
Jaz imam garažo zadnje 3 mesece. Doma in v službi. Zdej vidim kaj sem zamujal zadnjih 12 let od kar vozim....
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Si pač še eden, ki ni nikoli imel avta v garaži.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:Ti verjetno še nisi šel v mrzlo sneženo jutro z avtom iz garaže? ...
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ti verjetno še nisi šel v mrzlo sneženo jutro z avtom iz garaže?
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Vse to je res lušno, ne vem zate sicer, ampak meni dol visi za te neumnosti. Tako ali tako se oblečem za ven, ne za garažo. Tudi drgnit ni problem, cik cak pa je narejeno. Nisem pač baba, ki se boji snega in leda bolj kot leva.
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Ti verjetno še nisi šel v mrzlo sneženo jutro z avtom iz garaže?
Ne, mi je škoda prostora v hiši za avto.
In da ti dam kontro - ti vhodnih vrat verjetno sploh ne uporabljaš.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Vse to je res lušno, ne vem zate sicer, ampak meni dol visi za te neumnosti. Tako ali tako se oblečem za ven, ne za garažo. Tudi drgnit ni problem, cik cak pa je narejeno. Nisem pač baba, ki se boji snega in leda bolj kot leva.
Jaz ne vozim nikoli z bundo in v rokavicah... Tudi ce je avto zunaj, dam bundo dol, preden se vsedem za volan... Debelo oblecen si lahko precej okoren pri voznji...
Citat:
Uporabnik paci pravi:
A ti si potem eden izmed tistih polizancev ,ki se že zjutraj pri minus 10 razkazujejo v belih srajcah s kravato ,ko se peljejo proti službi.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Jaz iz garaze nimam prehoda direkt v hiso...
Te moram razočarat: z vodo in wap-om, toliko da sperem vso tisto sranje dol.Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
S čem prešpricaš? Jaz bi tudi spomladi zaščiti podvozje, ker bogve kdaj je bilo nazadnje (če sploh).
Mene pa prav lepo zbudi. Čeprav 10 minut je pa malo hitro, a ne?Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
v LJ imam nadstrešek, je že to super zadeva, samo vseeno ga ni čez garažo, ko se vsedeš v -10°C avto 10 minut za tem, ko si vstal iz postelje te pa mine do življenja
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Mene pa prav lepo zbudi. Čeprav 10 minut je pa malo hitro, a ne?Citat:
Uporabnik KillaKHAN pravi:
v LJ imam nadstrešek, je že to super zadeva, samo vseeno ga ni čez garažo, ko se vsedeš v -10°C avto 10 minut za tem, ko si vstal iz postelje te pa mine do življenja