Kolko moraš bit zapufan ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Nimam pojma, slišal sem, da sta zmanjkali dve vreči zlata.
smile-1.gif

Kaj pa ti praviš?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
rekla kazala... al je a ni. Kaj se dogaja... ?? So kakšne informacije o storilcih??? Da so našli v hiši ne vem kaj, pa jemljite mal z rezervo. Še vsak je mal dodal, pa odvzel. pa pride ven vse, sam resnica ne. Celo SN pišejo svoje teorije in namigovanja, kaj so slišali na ulici. bla bla... Edino resnico so SN napisale, da največ vedo tisti, ki jih niso poznali. To pa drži.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Radio Krka poroča o več stotisočakih.

Torej imamo motiv: pohlep, koristoljubje.
evil.gif

Toliko enih naključij, ki kažejo na nekaj, da je že prav neverjetno ... Po moje policija dobro ve, kdo je bil, samo dokazati ne morejo še nič.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Si mislil mogoče na milijon €, ki jih ima računu mali?
evil.gif

Btw, do vas so tudi prišli policaji spraševat? Po celi vasi so šli.
smile-1.gif

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.506
7.686
113
sej cez 10 let se bo pa nekdo nasel na alterju in napisal da jih je veliko v vasi vedelo kdo jih je ubil pa policija ni hotla prit vprasat.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.549
5.680
113
Čez deset let bo alter2
smile-1.gif

Kaj patriot živi na vasi
shocked-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
sej cez 10 let se bo pa nekdo nasel na alterju in napisal da jih je veliko v vasi vedelo kdo jih je ubil pa policija ni hotla prit vprasat.
... to se bo zgodilo isti trenutek, ko bo policija dala v javnost storilca/naročnika. Ne bo šele čez deset let, ampak takoj.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
ja, to se na veliko govori. Sam je pa bumbar, če je to naredil, ker je bil že pri svojem očetu osumljen. Ljudnje marsikaj povedo. So vsi vse vedeli. Kot je napisal Apollo8, bodo na koncu vsi rekli "sej sem vedel" Naj gredo na policijo in tam povedo, če kaj vedo, ne pa da novinarjem govorijo. Sicer pa menim, da policija ve veliko več kot narod..... po moje.... morajo sestavit mozaik in dokaze.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Menda naj bi sumili fanta od punce, vaščani seveda
evil.gif

vaščani sumijo tudi mafijoze
smile-1.gif

lanos, daj malo možgane vklopi, nisem jaz na forumu, da bi kogar koli sodil in obtoževal
bonk.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Menda naj bi sumili fanta od punce, vaščani seveda
evil.gif

vaščani sumijo tudi mafijoze
smile-1.gif

lanos, daj malo možgane vklopi, nisem jaz na forumu, da bi kogar koli sodil in obtoževal
bonk.gif
Možgani so bili že prej vklopljeni. Nisem nič tebe omenjal in sodil. Na splošno sem napisal. Mogoče ti veš še največ od vseh...al pa ne.... večina postov od nekaterih so pač osebna mnenja, ki pa so lahko ... bav bav... al pa tud ne.
Pa tudi vaščani Volovnika niso edini, ki naj bi veliko vedeli. Celo Posavje razglablja. Edina stvar, ki sem novinarjem verjel je ta, da"še največ imajo za povedati tisti, ki jih sploh niso poznali"
Meni osebno jih je žal. Resno. In rad bi, da se naročnik/storilec izloči iz družbe/zapre, ker kdo je to naredil in na kakšen način, mu ni problema narediti še kdaj.