Kolko moraš bit zapufan ...

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.549
5.680
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
hysterical-1.gif
trocki ej eden redkih hribolazcev, ki se je nesrečno srečal s cepinom sredi naselja...

smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Baje je fant zdaj v priporu. Tako pravijo govorice. To bo še svašta ...
crazy1.gif

Ta Klobasa je v priporu???????? (ali mogoče narobe razumem)

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Jah, pozanimaj se še sam, da ne bom jaz po forumih širil neresnic.
wink-1.gif
no, jaz ne vem. Samo stvar zgleda že filmsko. Samo na žalost z pravimi žrtvami.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik Apollo8 pravi:
90% vseh umorov v RS je raziskanih. kaj tako zelo nejasnega je v tej trditvi?

Patriot bel prah? smukec iz airbagov? Kako da ti niso sumljive vse smrti v gorah ko komu zdrsne?

8 kil ga verjetno ni.

Sicer pa poglej v arhiv.
Žabkar, Pislak.... Leta dogodkov ti ne morem točno povedat. Lahko pa ti pokažem kraj, kjer sta dva na ravni cesti zletela v skalo...

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.685
1.183
113
Titograd
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Po moje je fant zrihtal svojega fotra, potem pa familjo od punce.denarsvetavladarpress

Hehe

Al pa samo preveč filmov gledamo
sprasujem se.gif

Pogosto ravno ni, ampak zaradi denarja je 9 let nazaj sin v Rovinju fental mamo, očima in polbrata (vsi slovenci, umorjeni so bili na počitnicah v rovinju).

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Citat:
Uporabnik bero1 pravi:
Po moje je fant zrihtal svojega fotra, potem pa familjo od punce.denarsvetavladarpress

Hehe

Al pa samo preveč filmov gledamo
sprasujem se.gif

Pogosto ravno ni, ampak zaradi denarja je 9 let nazaj sin v Rovinju fental mamo, očima in polbrata (vsi slovenci, umorjeni so bili na počitnicah v rovinju).

Ok, ampak vseeno je tak scenarij bolj verjeten, kot pa da se v zakotno slovensko vasico sredi noči pripeljejo mafijci, postrelijo familijo in jo požgejo.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Še ene opcije ne smemo pozabiti ... Lahko, da si je lokalni Joža sposodil 10k, tako da je bil dolžan 12k. Ker jih ni imel, nanj (na njegovo družino) pa so pritiskali izterjevalci, se je odločil ravnati preventivo, spil liter šljivovice, v paniki pograbil svojo lovsko puško in izvedel pomor. Le ugibamo lahko.
smile-1.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.657
450
83
Kej novga?? Zgleda, da so vse povedal, kaj so mislili. Zdej bomo pa zvedeli samo še, da je osumljenec priprt. Ja, ko bi vsaj bilo tako