Kolko moraš bit zapufan ...

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
... da ti postrelijo in zažgejo familijo? KLIK

Si nisem mislil, da je kaj takega pri nas mogoče. Ok, si zapufan, ti grozijo, razbijejo avto, te pretepejo, zažgejo hišo ... ampak postrelijo celo družino? Po moje slovenska mafija tega ni sposobna, je premalo umazana, sem skoraj prepričan, da so v ozadju kakšni crnogorci ipd., ki se dejansko upajo pripeljati v neko zakotno slovensko vasico in narediti pizdarijo.

Najbolj ironično pa je, hodi preživela hči s fantom, ki so mu prav tako ustrelili očeta. Kdo ve, če niso morilci kako povezani ... Svašta, kaj se dogaja na tem svetu. Vsaj tamalega bi lahko pustili, ehh ...!

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ne, sploh ne, Slovenci ne delajo takih pizdarij, ma kje ti živiš..

Tekačevo?
Ročna bomba na cigansko bajto na Dolenjskem in 2 mrtvi Ciganki?...

Nazadnje urejeno:

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Kloshar, ti živiš v naivnem balončku.
rolleyes-1.gif

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
V članku piše, da se je možakar ukvarjal s posojanjem dnarja. Dvomim, da je bil zapufan. Prej obratno.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Kloshar, ti živiš v naivnem balončku.
rolleyes-1.gif

Ja ne, te stvari se vsakodnevno dogajajo ...
bonk.gif
Kak naivni balonček? A se ti zdi normalno, da sredi noči postrelijo in zažgejo celo familijo? Kolko takšnih primerov pa je bilo pri nas? Ok, zgodi se umor, nekoga počijo, ker je imel preveč pufov. Zakaj bi zraven ubili še njegovega nič krivega sina?

Zakaj po moje niso Slovenci? Ker če imaš ti slovensko državljanstvo in mutno kartoteko, si ne moreš privoščiti, da bi nekoga izmed 2 mio ljudi, ki bi ga kakor koli lahko povezali s tabo, pospravil. Crnogorci s tem nimajo problemov.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
res je..crnogorcev je sam 600k..so bl neopazni.

ce ams kartoteko, ce 'nimas' izhoda..veliko lazje pometas.

kartoteka je v vecini primerov stanje duha..ne..administrativn apola

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
Že včeraj, ko sem prebral prvo novico o tem, sem vedel, da niso umrli zaradi "kratkega stika" na el. napeljavi.
Čeprav sem mislil, da bo v stilu "pobil familjo in vse skupaj zažagal nato sodil še sebi"

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Če umreš zaradi zastrupitve z dimom, ponavadi tudi nisi krvav...

Je pa zanimivo, da so na 24ur bili omogočeni komentarji le do tedaj, ko je nekdo omenil, da zna biti povezava med obema umoroma.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Pa to ni bila familija, ki bi živela v ogromni vili, imela hude avtomobile in za katero bi vsi vedeli, da se ukvarja z mutnimi milijonskimi posli. Pač običajna družina. Zato verjetno v igri kakšnih hudih zneskov ni bilo. In hudo mi je, ko pomislim na preživelo dekle, ki jo poznam že od malega, ki bo moralo živeti celo življenje vedoč, da so ji pobili družino za drobiž. Groza.
bonk.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
36.346
11.372
113
lahko bi ji bilo huje, recimo da bi hodla s tabo in prenašala tvoje nebuloze.

Nazadnje uredil moderator:

ceedevita

Majstr
24. jul 2009
6.904
115
63
štajerska
mogoče pa ni plačal zaščite. slovenija je raj za mafijce. in to je verjetno opozorilo ostalim, da se s temi tipi ni za zaiebavat
tako dela ruska in balkanska mafija
ko bodo ugotovili kaliber orožja in vnetljivo snov bo lažje določiti katera struja je to bila

NigelM

Pingvin
19. avg 2007
17.286
4
36
ena vas naprej od Jest-a
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
... da ti postrelijo in zažgejo familijo? KLIK

Si nisem mislil, da je kaj takega pri nas mogoče. Ok, si zapufan, ti grozijo, razbijejo avto, te pretepejo, zažgejo hišo ... ampak postrelijo celo družino? Po moje slovenska mafija tega ni sposobna, je premalo umazana, sem skoraj prepričan, da so v ozadju kakšni crnogorci ipd., ki se dejansko upajo pripeljati v neko zakotno slovensko vasico in narediti pizdarijo.

Najbolj ironično pa je, hodi preživela hči s fantom, ki so mu prav tako ustrelili očeta. Kdo ve, če niso morilci kako povezani ... Svašta, kaj se dogaja na tem svetu. Vsaj tamalega bi lahko pustili, ehh ...!

1. mafijsko pravilo je, da zapufanca nikoli ne ubiješ, ker tako dolga nikoli ne boš dobil vrnjenega. Veliko bolj verjetno je, da so jih pobili upniki in se tako rešili dolga.