Kak da nea padajo na pleh? No pa da razložim, kak je izgledalo, ko sn enkrat tak čisto za hec probal kero na pleh dobit:
Ravno od frizerja grem, z novo frizuro pa v srajci, mislim da sn bil kar fukiš. Zlezem v avto (2 dni nazaj oprani, da se je celi svetil), ofnem okno. Prižgem radio pa navijem rap muziko, da so naglas šopali basi, TUP TUP niggaz, TUP TUP, yeah my homie, TUP TUP in pa tak naprej... Denem si gori sončna očala, take temne leče da se me v oke ni vidlo in sn lahka neopazno skeniral babe levo pa desno. Te se naslonim na okno na komolec pa se malo vun nagnem, druga roka na volanu in se v toti pozi peljem po mestu. Čisto počasi pa elegantno in s stilom, skratka tak ko pač pozerji vozijo, kadar čejo da se jih opazi.
No da nea bom dolgovezil: če bi vi takrat vidli one ženske kere so se tam sprehajale, ko sn se jaz peljal mimo, mater pje, pa saj komaj verjameš, predno prvikrat nea vidiš. Neom nič pretiraval, če rečem da so fse, ampak to res čisto fse babe od prve do zadnje - ma čisto nobena me ni pogledala! To pa samo zato ker sn takrat še jemo enega starega Yugeca. Če bi to bil BMW, sn ziher da bi nena samo gledale, ampak bi mi zram še veselo mahale.
Mogoče ma keri drugačne izkušnje, ampak jaz samo povem, kaj se je meni zgodilo pa kak jaz vidim, da se one fine tete obnašajo...
Za zmirom vaš, Batate