Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
evo, kot sn oblubu,
koncni znesek na racunu je bil 98.67 €,
od tega je blo 37.41€ delo
vglavnem, men se ne zdi velik, prej nasprotno
Pri nas bi odkartal vsaj 125 EUR za isto.
Čestitam, dokazuješ realnost Slovenije. Verjetno tudi zato, ker večina folka misli, da mora nov avto servisirat na pooblaščenem servisu, da ohrani garancijo. KAR NI RES! Drugod v EU se tega zavedajo, zato tudi pooblaščenci ne nategujejo folk, kot se to še vedno počne pri nas.
Ogo
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
Zelo poceni so BMW deli, ja.En bogi uporček ventilatorja kabine za serijo 3 letnik 03 samo 310€!
Citat:
Uporabnik stardec pravi:
V Sloveniji so za vozila VW pooblaščeni servisi pod kozolci, štalami in seniki.
Citat:
mogoce si mel kako posebno olje
ce se prav spomnem racuna, so mi liter olja racunali malo pod 5€.
Citat:
Uporabnik Maiden pravi:
Meni so hoteli samo za olje zaračunat 150€. Drugače sem pa plačal 270€ za redni servis pri 60k km, s tem da sem sam prinesel olje.
Avto pa je Octavia 2.0 FSI.
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
In ti potem rečeš, da mu privoščiš uradni servis?!?! Pustiš pa, da ti dajo not olje za 5€/liter.
Za ta dnar še dobrega bučnega olja ne dobiš.
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Servis za cliota pride na uradnem servisu nekaj drobiža manj kot 130€. Je pa na 30kkm. Pri bmw ti za ta denar naredijo kaj? Zamenjajo vitrex?
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Servis za cliota pride na uradnem servisu nekaj drobiža manj kot 130€. Je pa na 30kkm. Pri bmw ti za ta denar naredijo kaj? Zamenjajo vitrex?
Ne govori na pamet, sem ti nazaj nazaj napisal koliko stane delo za zamenjavo olja, filtra in reset preko testerja. Olje pa po izbiri, ki je pač boljše in dražje od tega za clia, lahko pa daš tudi tisto za 5€ /liter.
Citat:
Uporabnik Ogo pravi:
Citat:
evo, kot sn oblubu,
koncni znesek na racunu je bil 98.67 €,
od tega je blo 37.41€ delo
vglavnem, men se ne zdi velik, prej nasprotno
Pri nas bi odkartal vsaj 125 EUR za isto.
Čestitam, dokazuješ realnost Slovenije. Verjetno tudi zato, ker večina folka misli, da mora nov avto servisirat na pooblaščenem servisu, da ohrani garancijo. KAR NI RES! Drugod v EU se tega zavedajo, zato tudi pooblaščenci ne nategujejo folk, kot se to še vedno počne pri nas.
Ogo
Citat:
in seveda ti poznas vsa olja in njihove cene od severa do juga, od vzhoda do zahoda,...
pravi Bigbrother za vso svetovno proizvodnjo motornih olj si
pac olje ustreza VW specifikaciji 505.xx,..... alpa neki podobnega,...
tak strokovnajk kot ti pa res nisn, priznam,
jest mam avto za vozit, servis pa naj naredijo zato usposobljeni
Citat:
Uporabnik YuGec pravi:
Čas predviden za delo je točno določeno po normativih iz strani principala in je isto pri nas, v Avstriji, Nemčiji, Ameriki. Koliko stane ura dela pa je odvisno od države do države in tu vem, da je severno od nas cena veliko višja.
Zanimivo, ampak resnično, da so rezervni deli za BMW veliko cenejši kot za kakega francoza ali japonca,...