Imena se žal ne spomnim. Rekel sem ji, da se mi mudi, ona pa mi je odvrnila, da se vsem zmeraj mudi... Ni bil preveč vzpodbuden začetek, ampak nisem obupal in sem razložil, da pač jutri odpiram lokal, da moram nabaviti robo, urediti blagajno... Seboj sem imel dve, sicer še nepodpisani pogodbi z dobavitelji in tudi še nepodpisano najemno pogodbo o lokalu. Ko sem ji obljubil, da ji bom faksiral podpisano pogodbo, mi je obljubila, da lahko začnem nabavljati robo itd. še danes, odločbo pa bom dobil pojutrišnjem po pošti!Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Super.
Daj malce povej kaj točno si pojamral, pa če se spomniš ime referentke, verjetno bom tudi jaz šel do iste.
Si imel kakšne papire?
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Car, a v lokalu bo tudi wifi?
Zakaj, misliš, da je wifi?Citat:
Uporabnik tis pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Car, a v lokalu bo tudi wifi?
Si prepričan, da si prilimal pravega smeškota?
Z veseljem bi ga uvedel, tako zaradi sebe, kot zaradi strank, sem bolj računalniški tip in bi si z veseljem kupil tudi prenosnik, da bi med tednom, ko ni toliko dela lahko surfal po netu in delal razne jedilne liste, ponudbe, sprejemal rezervacije po mailu.... Ampak žal za internet ni tehničnih možnosti (tudi stacionarnega telefona ni), za prenosnik pa ni financ...Citat:
Uporabnik tis pravi:
To je bila le sugestija, da bi ponovno premislil in ga morda uvedel
Danes slučajno preveril. Sosed ima odprt wlan, vleče kar ok, bo za ponucat, sem ga tudi vprašal, pa pravi, da je ok!Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Na srečo obstaja T2 mobilni internet. Poglej koliko te pride UMTS. Smešno poceni.
Lokacija je na Dobenu, gostilna se imenuje Dobenski hram in je odprta vsak dan razen ponedeljka in torka od 12h naprej, v soboto in nedeljo od 9h naprej! Pelješ se od Trzina proti Mengšu in na sredini polja je odcep za Loko in Dobeno. Samo spremljaš table za Dobeno in kmalu se začneš vzpenjati proti Dobenu. Potem pa samo gledaš na levo, gostilna je ob cesti! Zadovoljen?Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Super! Ampak še vedno čakam na lokacijo, na slepo ne bom šel iskat