Koliko računa Čeferin...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
....da si ga lahko privošči vsak cigan?

Citat:
Sina so priprli brez razloga. Davidu očitajo štiri kazniva dejanja. Sin prizna, da je bil zraven pri dveh, a vzel ni nič,

Citat:
David je priznal, da je bil zraven, ko so drugi vlomili v picerijo. To je bilo pozimi, po šestih mesecih pa so se spravili nanj, čeprav sam ni bil kriv, pač pa drugi Romi, ki so mojega sina le potunkali, tatovi pa so na prostosti. Takrat je bil David pijan, on je vozil, drugi pa so si razdelili, kar so nakradli. Tudi pri tatvini na Dinosu je bil le zraven.

Henček je da bi dokazal sinov prav, najel eno najboljših odvetniških družb – odvetniško družbo Čeferin, zastopa pa odvetnik Peter Žnidaršič.

Citat:
Tako prvostopenjsko kot višje sodišče ugotavljata, da pri mladoletniku obstaja tako visoka nevarnost ponavljanja kaznivih dejanj, da jo je mogoče odvrniti le z uporabo najstrožjega ukrepa, to je s priporom.
priden.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
samopromocija, free

drugače se pod 100 na uro en pogvarja. tarifa pa je 3 in večkrat visja od drzavno priznane.
podobno sneica.

na smolo mam z obema odnos. mi je senica bolj vsec

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.371
91
48
Koliko zaslužijo Cigoti? Ne vem za vse, vem pa za modele iz Hrušče (v LJ), ki je tip v enem tednu zaslužu 100k€ s prešanjem avtomobilov.

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Jst bi tud mela keš, če mi nebi blo treba plačevast davkov, registracije, zavarovanj itd...

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
maksi..pa akj teb manjka.

lepa ko slika
znajdljiva kot...e slovenstina, moja slaba stran

skratka nic ti ne manjka. celo prednost mas. lahko gres v soalrij brze da se kdo smeji, da si ze prepecena

Rikolus

Fizikalc
19. jul 2007
2.371
91
48
Citat:
Uporabnik softi pravi:
to ti je povedala pa dobra vila?
Ženskega spola je res bla, je pa take sorte dobre vile, da te v čuzo spravi, če nisi priden
priden.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Citat:
Uporabnik softi pravi:
samopromocija, free

Hmmm....

Saj cigani niso neki "težki" primeri za odvetnike. Ponavadi jim je "oproščeno" že na na prvi stopnji.

Me zanima koliko jih je sploh na Dobu...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Me zanima koliko jih je sploh na Dobu...
Včasih jih je bilo kar veliko, še kake 10 let nazaj so dobivali maksimalne možne kazni kar po tekočem traku (normalno, klali in streljali so se skoraj kot v Bosni). Zdaj pa najbrž malo manj, so Čebaškove in podobni ratali preveč vsiljivi.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.471
7.614
113
ksz

Enkrat naj bi se zgodilo, da je nekdo pac vozil pijan. So ga dobili in pridrzali. In tip je bil brihten in zahteval odvetnika. V pridrzanju so mu dali spisek s telefonskimi in fant si je zazelel ceferina. Prvo vprasanje je menda bilo: "a ma 1k EUR pri sebi" no ni jih imel pa tudi ceferin ni prisel. Nisem pa sam tega dozivel tako da ne vem ce je res.

kamela213

Fizikalc
9. mar 2011
1.102
45
48
1000 EUR je še malo. Vem za enega ki je kasiral 2500 da je prišel zjutraj ob 6ih ali 7ih na hišno preiskavo
wink-1.gif

GFors

Pripravnik
12. okt 2007
406
0
16
Obišči stran
Senica za tako zadevo vzame 2 jurja. Seveda se razume, da potem tja ne pride Mirko
wink-1.gif

Je pa tukaj jasna fora, da se jim ne ljubi hodit na take zadeve, zato pa dajo ceno, ki jo ni pripravljen plačati skoraj nihče.

nadi

Pripravnik
2. avg 2007
906
0
16
5k je baje kasiral eni barabi, da je samo spis pogledal..ga je pa rešil..
drugače pa imajo odvetniki v njegovih pisarnah čisto primerljive tarife z ostalimi, nič dražje..

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
....da si ga lahko privošči vsak cigan?

Sej ni to poanta, ceferin dobro ve kolk so cigoti zasciteni in kolk je nas zakon luknjast in si stem samo + tocke nabirajo
Mogoce ne v tem primeru, ampak nasplosno jih gredo pa takoj branit, ker je sila izzy pa se to storijo takrat ko je medijsko zgodba na vrhuncu..

Danes se na marsikaj lahko pritozis ker si najdu luknjo, pa ves kolk potem lepo laufa sele ceferinu k je iz teh vod? Meni je vcasih zal da nisem v teh vodah

Nazadnje urejeno: