Ja sej, z gotovino ti ne bo noben prodal avta.Ene avtohiše niti od gotovine nočejo slišati.
Seveda, ker je s tem oocetjem več lonckov polnih.Razviti svet avte kupuje na lizing
Ja, sano rabiš "mastercard" za 250 avabsa. .ce imas maestro, no go..Potem pa nabavi Teslo. Oni imajo radi samo nakazilo na TRR, drugo jih ne zanima.
Potem pa nabavi Teslo. Oni imajo radi samo nakazilo na TRR, drugo jih ne zanima.
Pa ravno bogatuni, katere poznam, imajo vse na lizing. Kešira navadno sirotinja.Seveda, ker je s tem oocetjem več lonckov polnih.
Avto leasing
Dopust kredit
Solske potrebščine izredni limit
Kurilc novembra spet na obroke
Zavarovanje nepremičnine na obroke
Kasko na obroke.....
Poznam enega ki je naredil novo hišo.
Pa ga vprasam, kje imaš zavarovano.
Pa mi odgovori?
Kaj je to zavarovanje?
Al pa spet niso taki bogatuni kot se delajo.Pa ravno bogatuni, katere poznam, imajo vse na lizing. Kešira navadno sirotinja.
Prej si dobil minus % na gotovino, sedaj dobiš +% na obroke.naprimer zakaj zavarovanja ne bi na obroke? Včasih si dobu 4% popusta na enkratno plačilo, zdej dobš sredinc. zakaj bi jim pol jaz plačal vse naprej?
Ampak samo tista, ki ima avto za podaljšek lulija. Ponavadi par let staro premijo.Pa ravno bogatuni, katere poznam, imajo vse na lizing. Kešira navadno sirotinja.
To sem jim tudi jaz hotel dopovedat ampak so alteraši prepametni da bi dojeli.Jaz vsakic sproti racunam, ko kaki avto kupim. Nazadnje je bilo ceneje, ce sem vzela lizing na par let, ker je bila enostavno cena avta nizja s financiranjem, preko njih potem vzela kasko, ki je bil cenejši, pa se par bonbončkov... Potem, ko sem jih pobrala, pa enostavno poplacala lizing.
Kako je danes s tem ne vem, bi bilo treba spet pogledat za tocno dolocen avto, kako se racunica izide.
Nekateri zahtevajo full kasko. Delni kasko, ali pa z odbitno franšizo je cenejši.Aja, ce ga pa skesiran si pa lohk brez zavarovanja?