In potem se zarošena šipa posuši v pol minute s čarovnijo, ne pa s klimo?Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
in avtomobilska klima (v vecini avtov) Ne razvlazuje.
In potem se zarošena šipa posuši v pol minute s čarovnijo, ne pa s klimo?Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
in avtomobilska klima (v vecini avtov) Ne razvlazuje.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
no pa bom jaz tebi povedal, voda ki jo vidis da tece iz avta je kondenz s hladilnika, in avtomobilska klima (v vecini avtov) Ne razvlazuje.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
klima piha suh mrzel zrak, zato se ti šipa posuši. če pa boš hermetično zaprl avto pa bo vsa vlaga noter ostala
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
klima piha suh mrzel zrak, zato se ti šipa posuši. če pa boš hermetično zaprl avto pa bo vsa vlaga noter ostala
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Delovanje klime: klima hladi s sušenjem zraka. Podrobnosti si preberi v kaki literaturi.
Kam gre voda pri avtomobilski klimi? Si že kdaj videl kako kaplja pod avtom ali iz auspuha? Ja? Ne? V vsakem primeru, voda nekam kaplja (in tako suši zrak v kabini).
hvala to mi je res razsirilo obzorja, da tece voda iz auspuha...
no pa bom jaz tebi povedal, voda ki jo vidis da tece iz avta je kondenz s hladilnika, in avtomobilska klima (v vecini avtov) Ne razvlazuje.
Citat:
Uporabnik HEPAN pravi:
Citat:
Uporabnik Robert pravi:
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Če imaš klimo doma jo vklopi na sušenje, do jutri bodo suhi.
Lani sem dal globinsko ocistiti cel avto - cel dan je bil na soncu (konec junija) in je bilo se vse vlazno. Potem sem vklopil klimo na max. toplo in krozenje notranjega zraka (seveda zaprte sipe!) - suho v treh urah
s krozenjem notranjega zraka so se ti posušili...da nebom pado dol po tleh...od smeha seveda...kam pa je šla vlaga? hahah
Citat:
Uporabnik Benady pravi:
En kup strokovnjakov za klime pa bohvari da bi me kdo opozoril da za menjavo sedeža rabim 16 gedoro
Aja, klima ki ne sušikšn nov model ali kako? Hladnovlažno podnebje? Svašta.
Citat:
Uporabnik mac77 pravi:
veliko avtoindustrijskih vijakov je sedaj na lihih srevilkah, 16,18,21