Koliko časa, da pozabite na njo / njega?

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ne samo
10.gif
, še zboksala bi te ko Zavec, staaari.

majč
cool-1.gif

eXHair

Fizikalc
12. sep 2007
2.697
0
36
www.facebook.com
Citat:
Uporabnik Gatto pravi:
zakaj ?
jaz se pa naj raje spominjam tiste, s katero sva fukala do onemoglosti v mojmu jugotu, pa se potem sm naprasko mal benza, da sem jo še enkrat bliz Horjula, tm ki je bla doma...ona je sla domov, jst pa na bus
wink-1.gif

grin1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
Ne samo
10.gif
, še zboksala bi te ko Zavec, staaari.

majč
cool-1.gif

S&M
evil.gif

on:
Vceraj mi je dopizdlo, poslal sem jo v ... ampak na lep nacin. Odkrito povedano, bi si zelel, da bi bla pac taka oseba kot si zelim sam, ampak vem, da nima smisla nekoga spreminjat. Upam, da se mi vec ne javi in da jo cim prej "pozabim".

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Kaj nisi ti pred kratkim končal ene zveze ali sem te s kom zamenjal?

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Sem, ampak se je po 2-3 mesecih javla in je mislila, da bi se pogovorila, ker sma sla narazen brez razloga. Jaz sem ji takrat tocno povedal kaj me moti in zakaj nisma skupaj, takrat ni mela cisto nic za povedat, tudi naknadno se ni hotela pomenit al pa pobotat. Zdaj po 2-3 mesecih, pa bi se. Jaz hepan taki ko sem, sem pac pristal, da bi se mogoce lahko. Ker sem htel to resit cim prej,sem predlagal, da se dobima cim prej. Ker me vsak drug teden ni v SLO, sem htel, da se pogovorima preden grem, ravno je bla bolana, ceprav vem, da dan ko sem sel bi to blo ivedljivo. Sem si mislo, pa ok, bolana je... Potem, drugic, pa je mela "MOGOCE" ze zmenjeno, da bo s kolegi gladala filme. Po tem mi je "dokurclo", ker ce si ne more vzet casa za to, potem pa ... Na koncu je zgledlo ze tak kot, da jaz njo prosim, da bi se dobila, ceprav nima veze. Vse kaj sem htel je to, da cimprej resim. Ce je htela, da bi spet bla skupaj, bi razumel, da bi tud ona rada, da se cimprej pomenima. Drugace ne vidim kaj je htela...

Nazadnje urejeno:

Agent007

Zelenc'
20. sep 2009
29
23
3
Tako je, babo nogiraj in odjebaj. Koji k*** se ma vešča zdej za hotet pogovarjat, ko je ogen že ugasnil. Jebača si lahko najde drugega - jim gre to prekleto dobro. Na koncu je itak tako, za fuk nisi dober, za drezat v odprte rane pa te imajo najraje.

iverson

Pripravnik
4. okt 2007
611
0
16
Kamniško Savinjske Alpe
Koliko časa... bomo sedaj vidli... Take neodločnosti nisem pričakoval od 25 letnice. Da mi nakoncu pa reče zakaj nism zapecu kolegice če se tok dobr zastopva in zakaj njo. Sam z mano vn, na pijače, kino, bi pa še zmerom hodila. Mislm polom...

Nazadnje urejeno:

MaverickT

Majstr
Osebje foruma
Administrator
7. maj 2007
2.624
1
425
83
www.weekendwarrior.si
Ja, za nadaljnje izkoriščanje in pumpanje ega si vedno dober.

Zadnjič je Šarec izjavil: Če te baba pusti pa prav, da sta loh še prjatla je tko kt če bi otroku ps umru, pa bi mu starši rekl da ga loh obdrži.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik iverson pravi:
Koliko časa... bomo sedaj vidli... Take neodločnosti nisem pričakoval od 25 letnice. Da mi nakoncu pa reče zakaj nism zapecu kolegice če se tok dobr zastopva in zakaj njo. Sam z mano vn, na pijače, kino, bi pa še zmerom hodila. Mislm polom...

To se je meni pri bivsi dogajalo (prejsnji bivsi). Na koncu, me je vabla k "njej" na kosilo v času službene malce, potem za RD ko ni mela dobenega me je klicala da smo šli skupaj ven, pač druženje ko ji je blo dolgčas. (žgala se nisma nekaj redno), med tem pa si je lepo iskala drugega. Jaz sem ji bil bolj tak za rezervo. No, ko sem zvedo kak je na stvari, sem jo lepo odjebal. Zdaj, ko sem jo ciso prebolel, pa se normalno menima ce se kje vidima itd... Babnce zntae res najbolj pikat v stare rane. Tako jko se počutite osamljene ali vam življenje malo obrne hrbet, so bivši najboljša tolažba, ker komaj takrat vidite, da ni bilo tako slabo...

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Čakaj malo, nista bila več skupaj, hodil si k njej in je nisi žgal? Kaj pa si delal tam, kekse glodal in tv gledal?

Točno tako, to se je sicer dogajalo kak teden mogoče dva, pa ne vsak dan... Med vikednom npr. pa sma se ki v avtu požgala, kak je nanesla situacija. pa to je dolga zgodba, nima zdaj smisla vsega razlagat.
smile-1.gif

No vse skupaj je zgledlo tako, da se je dogajalo vse tako kot si je ona želela, ko je ona mela čas in ko je blo njej
uf-1.gif
Samo jaz tega nisem opazo ... dokler nisem spregledal

Nazadnje urejeno:

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Še zmeri bolš, kot pa da bi TV glodal, pa kekse od deleč gledal, ni res?

p.s. verjetno so pri njej imeli Disney kanal, a ne?

Nazadnje urejeno:

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Res je
smile-1.gif
Samo ta je bla "duplčanka"
Ta mi je dala lepo popotnico, šolo za celo življenje
smile-1.gif