Sem, ampak se je po 2-3 mesecih javla in je mislila, da bi se pogovorila, ker sma sla narazen brez razloga. Jaz sem ji takrat tocno povedal kaj me moti in zakaj nisma skupaj, takrat ni mela cisto nic za povedat, tudi naknadno se ni hotela pomenit al pa pobotat. Zdaj po 2-3 mesecih, pa bi se. Jaz hepan taki ko sem, sem pac pristal, da bi se mogoce lahko. Ker sem htel to resit cim prej,sem predlagal, da se dobima cim prej. Ker me vsak drug teden ni v SLO, sem htel, da se pogovorima preden grem, ravno je bla bolana, ceprav vem, da dan ko sem sel bi to blo ivedljivo. Sem si mislo, pa ok, bolana je... Potem, drugic, pa je mela "MOGOCE" ze zmenjeno, da bo s kolegi gladala filme. Po tem mi je "dokurclo", ker ce si ne more vzet casa za to, potem pa ... Na koncu je zgledlo ze tak kot, da jaz njo prosim, da bi se dobila, ceprav nima veze. Vse kaj sem htel je to, da cimprej resim. Ce je htela, da bi spet bla skupaj, bi razumel, da bi tud ona rada, da se cimprej pomenima. Drugace ne vidim kaj je htela...