Koliko časa, da pozabite na njo / njega?

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Skozi isto? Hm, pol lahko da maš pa tudi ti kako napako "v matrici"
smile-1.gif
Jaz nisem imel nikoli takega problema, šel sem narazen in po pravici povedano, pojma nimam kaj te bivše počnejo in me niti najmanj ne briga.

Jaz bi ji na tvojem mestu rekel fertik je, mela si šanso pa nisi hotela..... tak da nasvidenje...... pa nikoli več slušalke dvignil ko bi videl da me kliče. Tudi na morebitne SMS-e ne bi odgovarjal....... se prej kot slej naveliča če ni pričakovanega feedbacka
smile-1.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Tud mene ne zanima kaj delajo, najraje prekinem vse sttike, ampak nevem kaj totim babncam špila v glavi, da se hočejo "vračat".
Ma pomoje je problem v meni, ker dajem taki občutek oz. vejo da bom podlego, da jih nebom odjebal.
Ena je svetla izjema, z njo se še slišima vsake tolko časa, do nje nekih čustev nikoli nisem gojil, razen posteljnih, ona pa tako ali tako ima fanta.

Nazadnje urejeno:

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
seveda, Pikič, ampak, ni pa nujno, da se pobotaš. se pogovoriš, daš vedet, da gre samo za pogovor in za razčiščevanje starih stvari in je. ne daš niti najmanjšega dvoma oz. upanja na to, da se pobotaš.

seveda dizič
smile-1.gif
)
(pikič=novo ljubkovalno ime?
grin1.gif
)

Yogi

Guru
1. sep 2007
4.523
1.109
113
Ajoj, D_K posluš Dizzyja, je pravi dec...
evil.gif

U glavnem, šta je bilo, je prošlo... Kot so ti že rekli, jo ignoriraj... Lahko se pogovoriš z njo, a si boš zadeve samo še bolj otežil...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
ja da dizzyja pa sloveneta...še kerga alterjevca? sej jih zmorem več hkrat

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
svojga Canona komi mirim, pa bom Pikiča ... še to ja ... k da ni dost grozodejstev na svetu ...
evil.gif

dejstvo je, da ti v glavi ostane marsikatero vprašanje. meni so sicer ratala jasna tekom razvoja dogodkov, ni pa vedno tako. z bivšo bivšo sva se enkrat po letu in pol dobila, pa najprej razčistila, wtf je bilo narobe. razčistila in od takrat sva dobra kolega. ne prijatelja, ampak kolega, ki gresta brez težav na kavo, ko se srečava po dolgem času in se malce pogovarjava, debatirava, o vsem čem drugem, kot o nama in ljubezni ...

je pa res, da tega ni zmožen vsak. tudi sam sem imel primer, ko sva se s frendico full dobro štekala, se ga enkrat napila skupaj in sem "prespal" pri njej. jaz sem naslednji dan bil isti kot dan prej, ona pa ni več zmogla oz. ni sfolgala. poznam kolegico iz iste situacije, sta pa obadva še naprej frenda.

pač, temu bi se lahko reklo tudi friends with benefits. prideš en večer, se zmeniš za muvi najt, gledaš muvi, vmes se kaj zgodi, kar si med "dogajanjem" zamudil pri filmu, prevrtiš in voila - gledaš film naprej, kot da se ni nič zgodilo. ampak, kot sem rekel - ni vsak za to ...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mene se čist da krotit
evil.gif

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ei, lubčki, tale tema je zašla, predlagam zaklep.
Kot tesen prijatelj N_F si to lahko privoščim ...

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Citat:
Uporabnik noker pravi:

zaklenili ravno še ne bomo, opozorilo pa je, da se malo umirite, še posebno pikica.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
Ooooo, lubči !
srce-1.gif

No, v bistvu je tkole: jointa ne kadiva, v bistvu sploh ne kadiva, na pijači sva vedno, ampak res vedno oba, včas se tud skregava, drugač se imava pa več ali manj skoz bolj rada ...
srce-1.gif
Problem je samo, da če sem jezen, ga ne morem usekat, al pa, če je on jezen, ne more mene ... evo, takole kalvarijo preživljava, ko sva skupi. In to je v bistvu 24/7/365-366 ...

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Citat:
Uporabnik noker pravi:

zaklenili ravno še ne bomo, opozorilo pa je, da se malo umirite, še posebno pikica.

bonk.gif

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik pikica pravi:
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii mene se čist da krotit
evil.gif

Posebno takrat, ko te kroti kak bad guy, ki te malo zveže. Pol si čist pridna.
Saj sama praviš,da so ti bad guyi všeč. A ne Piki
evil.gif

PS: Žal se tuki nisem mogu zadržat.

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Mah shit je da prvo vedno mislijo, da sem "bad" guy, potem pa se iskaže, da sem "good" guy. Zgleda, bi jo vsake tolko časa mogo po stopnicah porinit.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
37.021
10.543
113
Citat:
Uporabnik D_K pravi:
Mah shit je da prvo vedno mislijo, da sem "bad" guy, potem pa se iskaže, da sem "good" guy. Zgleda, bi jo vsake tolko časa mogo po stopnicah porinit.

Pa prej za vrat priveži, da ne bo ravno z glavo kam...
evil.gif

D_K

Duplek
24. sep 2007
3.057
837
113
Pomoje rabi vsaka babnca vsake tolo časa en "Reality-Check".
Na žalost to naredijo same tak, da se ti zgonijo, potem pa se bi rade vrnile.
Pomoje jo je boljše preventivno vsake tolko časa malo potisnit po štengah
smile-1.gif

Nazadnje urejeno: